![]() |
Abonament la biblioteca si abonati - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Biblioteca (https://www.darkmark.ro/f-biblioteca) +--- Thread: Abonament la biblioteca si abonati (/t-abonament-la-biblioteca-si-abonati) |
RE: Abonament la biblioteca si abonati - Jennifer L. Campbell - 21 Jul 2011 Formular de abonare la biblioteca Nume si prenume intreg :Jennifer Laurette Campbell Slujba : Eleva Interese : Aproape toate cartile Cat de des vizitati biblioteca? : Cand am timp RE: Abonament la biblioteca si abonati - Sirius Black - 23 Jul 2011 Formular de abonare la biblioteca Nume si prenume intreg : Sirius Black Slujba : Niciuna Interese : Apararea contra magiei negre Cat de des vizitati biblioteca? : 3-4 ori / zi RE: Abonament la biblioteca si abonati - Cassandra Alden - 25 Jul 2011 Formular de abonare la biblioteca Nume si prenume intreg :Cassandra Alden Slujba :Eleva Interese :Cartile te istorie a magiei Cat de des vizitati biblioteca? :1 sau 2 ori pe zii RE: Abonament la biblioteca si abonati - Isolde du Maurier - 26 Jul 2011 Formular de abonare la biblioteca Nume si prenume intreg :India Katy Scott Slujba :elev Interese :cam tot ce-i pica in mana Cat de des vizitati biblioteca? : macar o data pe zi RE: Abonament la biblioteca si abonati - Andreea Black - 01 Aug 2011 Formular de abonare la biblioteca Nume si prenume intreg:Andreea Black Slujba:nu am ![]() Interese : Cartile de Transfigurare si Aparare contra magiei negre Cat de des vizitati biblioteca: de fiecare data cand am nevoie de o carte RE: Abonament la biblioteca si abonati - Calvin LeBlanc - 05 Aug 2011 Formular de abonare la biblioteca Nume si prenume intreg :Calvin LeBlanc Slujba :niciuna Interese :cartile legate de talmacirea viselor,aritmantie si ierbologie Cat de des vizitati biblioteca : atunci cand am nevoie de o carte pentru scoala sau vreau sa-mi petrec timpul citind. RE: Abonament la biblioteca si abonati - Melisse Y. Carter - 10 Aug 2011 Formular de abonare la biblioteca Nume si prenume intreg : Melisse Yvonne Carter Slujba : Elev Interese : Diferite carti de magie Cat de des vizitati biblioteca? : destul de des. RE: Abonament la biblioteca si abonati - Katharina van der Wall - 12 Aug 2011 Formular de abonare la biblioteca Nume si prenume intreg : Rolland V . Jasmine . Slujba : Elevă . Interese : Orice fel de carte . Cat de des vizitati biblioteca? : De câte ori poate şi are nevoie de ceva de citit . RE: Abonament la biblioteca si abonati - Georgia Harris - 13 Aug 2011 Formular de abonare la biblioteca Nume si prenume intreg : Georgya Potter Slujba : Eleva Interese : Toate cartile! Cat de des vizitati biblioteca? : Cat de des simt nevoia--adica foarte des! RE: Abonament la biblioteca si abonati - Alexandra Victoria Cooper - 13 Aug 2011 Nume si prenume intreg : Kathleen Victoria Jonatah Slujba : Eleva Interese : Carti pentru studiu, cultura generala si pentru a o ajuta in a-si omori timpul (lectura) Cat de des vizitati biblioteca? : 2-3 ori pe zi. |