Darkmark RPG Forum
POTTERMORE - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Harry Potter (https://www.darkmark.ro/f-harry-potter)
+--- Forum: Pottermore (https://www.darkmark.ro/f-pottermore)
+--- Thread: POTTERMORE (/t-pottermore)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: POTTERMORE - Valentino Gaunt - 03 Aug 2011

Indiciul de azi va fi postat undeva intre 2.00 pm si 6.00 pm British Summer Time . . . parca anglia e cu vreo 2 ora in urma . . deci ar fi la noi inre ora 4 si 8 . . . .dar eu acum trebuie sa plec Sad succes jenn imi lasi pm dak ai reusit Kiss si succes tuturor care inca nu s-au inregistratHappywide

RE: POTTERMORE - Fleur Delacour - 03 Aug 2011

Cine vrea sa incerce sa se grabeasca acum.Nu mai e mult.Raspunsul este 112.

RE: POTTERMORE - Kennya Allen - 03 Aug 2011

S-a terminat deja. Am inteles ca au fost probleme astazi.

Issue with Day 4 of The Magical Quill challenge
We have had a few difficulties with today’s Magical Quill challenge.

If you solve the clue, you may not see The Magical Quill but instead will be sent directly to the Pottermore early access registration page, where you will be able to register as normal

Dar mai sunt 3 zile. Nu va pierdeti speranta.

RE: POTTERMORE - Rosalie Vivienne Alden - 03 Aug 2011

Ce intrebare a fost astazi? Happywide

RE: POTTERMORE - Jennifer L. Campbell - 03 Aug 2011

DEci imi vine sa ma dau cu capul de pereti Angry prima data numai imi mergea Internet Explorer Angry dupa mi`am instalax Moxilla Firefox Angry reusisem sa intru pe Pottermore..am raspuns corct..imi scriam datele ca sa ma inregistrez.. si mi sa blocat iar netu..am dat restart la pc..dupa cand sa intru am stat 15 minute in tipm ce se dadea refresh dupa imi apare ca sa terminat ziua 4 Angry

RE: POTTERMORE - Kennya Allen - 03 Aug 2011

Au incercat prea multi sa intre pe Pottermore si de aia. Pentru ca ei schimba ora ca sa aiba toti o sansa si azi am impresia ca la americani a fost pe timpul zilei. Si aia sunt unii dintre cei mai obsedati fani =))

Omg, cica azi s-au dus cel mai repede locurile. Mai repede ca in ultimele zile.
Rosie. Intrebarea a fost:
"How many students take part in the Triwizard Tournament during Harry's fourth year? Multiply this number by 28."

Jenny. Sa nu folosesti niciodata IE pentru pottermore. Nici cand o sa se dea drumul la site. Incearca cu Firefox sau Google Chrome.

RE: POTTERMORE - Valentino Gaunt - 03 Aug 2011

Nu-i nimic Jenn e si maine o zi prindem loc si noi astia mai ghinionisti Sad

RE: POTTERMORE - Ema Snow - 03 Aug 2011

Am reusit si eu. Mai corect spus, Heather a reusit si pentru mine (Multumesc, sisule >Happywide< Kiss )
Si e clara. Imi instalez Mozzila si las IE-ul in pace (Multumesc, Kennya >Happywide<)

RE: POTTERMORE - Evelina R. Potter - 03 Aug 2011

Valentino te inscriu eu maine. Trimite-mi prin mp mailul tau, o parola, data nasteri si un nume si prenume cum vrei sa apara acolo.

RE: POTTERMORE - Fleur Delacour - 03 Aug 2011

Ya ya,si ti-a mai si venit mailul in cateva minute Finna.Love you too >Happywide<.
Daca vreti ceilalti pot incerca maine pentru voi,imi merge binisor netul Smile.