Darkmark RPG Forum
Parerea despre membri - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Parerea despre membri (/t-parerea-despre-membri)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: Parerea despre membrii - Natalie Francis - 21 Jan 2012

Ancutaa :3 Pot spune acelasi lucru despre tine . Ma omori cu glumele alea =)) Serios sunt singura ? Finna Pot spune ca au still . Adica tu ai stiiil . Si imi place sa vorbesc cu tine . Si RPG . Nu te intrec la rpg Finna Deci tu esti The best of the best >Happywide<

RE: Parerea despre membrii - Lexie Stryder - 21 Jan 2012

• Natalie Thinking
    Am citit cateva posturi RPG si mi se pare ca ai un personaj foarte dragut Love Chiar daca nu am prea apucat noi sa vorbim, sunt sigura ca si tu esti la fel >Happywide<

RE: Parerea despre membrii - Natalie Francis - 21 Jan 2012

Lexiee :3
Ei bine , ti-am observat comportamentul de zi cu zi >Happywide< Esti super . Cu siguranta esti o persoana de treaba . Nu te vad sa fii malefica Blush
De asemenea , si eu am citit unele posturi RPG de-ale tale >Happywide<
Pot spune si eu ca si tine acelasi lucru >Happywide<

RE: Parerea despre membrii - Ginny Anne Alden - 22 Jan 2012

Natalie,nu te cunosc eu prea bine,insa am citit cateva posturi de ale tale,si mi-ai lasat o impresie foarte buna.
Esti foarte de treaba si foarte dulce,sper candva sa facem si noi un rpg Smile

RE: Parerea despre membrii - Julieta D. Thibault - 22 Jan 2012

Pai ia sa vedem Nico Thinking..esti o persoana de treaba,si ma inteleg foarte bine cu tine >Happywide<.., imi place si cum faci rp-urile Love..si esti foarte Ok Cool..>Happywide<>Happywide<

RE: Parerea despre membrii - Natalie Francis - 22 Jan 2012

Julieta Potter Thinking
Nu te prea cunosc . Doar te-am observat mereu online si cred ca esti sora cu Mina Potter ?(pe ea o cunosc) Omg3 Nu sunt sigura xD
Am citit multe RPG-uri de cand sunt pe forum , printre care si de-ale tale >Happywide<
Esti o persoana super :3

RE: Parerea despre membri - Isabella River - 10 Feb 2012

• Kaaate. Heart
    Stii foarte bine ce parere am despre tine - adica una foarte buna. :> >Happywide<
    Am tot vorbit noi pe mess in ultima vreme - mai ales la ore tarzii, tarzii. =))))))) Si mi se pare ca esti o tipa foarte de treaba si prietenoasa. >Happywide< Imi place sa fac RPG cu tine - imi place modul in care scrii. :>
    Love you, sis. >Happywide< Kiss

RE: Parerea despre membri - Natalie Francis - 10 Feb 2012

Issieee Love
Consider ca si tu stii parerea mea despre tine >Happywide< - cea mai buna ^________^
Am vorbit pe mess despre toate . *bubububu* Finna) Pai cui sa nu-i placa ? Blush Ehh.
Sincer nu am facut noi RPG decat acolo la topicul pe care nu l-a mai continuat nimeni :-w dar am citit alte RPG-uri de-ale tale si consider ca le ai :> =))))
Oricum , in mare , esti o super-prietena Thinking Da Love M-ai salvat de multe ori Finna .

RE: Parerea despre membri - Melisse Y. Carter - 12 Feb 2012

Natalie din nou Thinking Paaai, am observat ca esti foarte activa la topicurile de aici, RPG'urile tale sunt ok si astept sa ne intalnim intr-un topic Heart

RE: Parerea despre membri - Odette B. Malfoy - 12 Feb 2012

Melisse >Happywide< de cand nu te-am mai vazut pe aici. Tin minte ca am facut un rpg sau doua si mi-a placut mult sa fac rpg cu tine. Esti foarte de treaba>Happywide<