|  | 
| Parerea despre membri - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Parerea despre membri (/t-parerea-despre-membri) | 
| RE: Parerea despre membri - Isabella River - 12 Feb 2012 
 RE: Parerea despre membri - Odette B. Malfoy - 12 Feb 2012 Isa>  < cat stateam si ma gandeam la inceput "Sa spun ceva sa nu spun sa spun... sa nu spun... nu spun ca poate o deranjez"=))))))))))))  Esti super de treaba and also a 9gagger. Me gusta. P.S.: Si mie imi place sa fac rpg cu tine>  < RE: Parerea despre membri - Kennya Allen - 12 Feb 2012 Elena... My partener in crime if you know what I mean. =))) Una dintre membrele la care tin cel mai mult si de care ma simt foarte apropiata. Mai ales discutiile noastre handi interminabile si rp-urile noastre fara sens, insa la fel de amuzante. Imi face placere sa scriu impreuna cu tine si sper sa devenim din ce in ce mai apropiate o data cu trecerea timpului.   RE: Parerea despre membri - Odette B. Malfoy - 12 Feb 2012 If you know what I mean=)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Adriana.... God... nici nu stiu cum si de unde sa incep, tu ai fost un model pentru mine inca de cand am venit prima data pe forum si m-am bucurat enorm ca am devenit prietene atat de bune=)))))))) insa daca ma intrebi cum s-a intamplat minunea nu cred ca imi aduc aminte=)))))))) Si eu iubesc discutiile noastre si rp-urle pe care nu stiu cati le-ar intelege asa cum le intelegem noi... if you know what I mean=)))))))))))) Tu iti dai seama cum ar fi daca ne-am intalni noi face to face intr-un loc public? Nici nu vreau sa ma gandesc... bietii oameni=)))))) RE: Parerea despre membri - Kurt F. Malfoy - 12 Feb 2012 Oddy... My sister,singura persoana care apara semnificatia cuvantului ''rocker''.  Una din 'zapacitele' mele preferate,de pe forum si nu numai. Love ya. RE: Parerea despre membri - Odette B. Malfoy - 12 Feb 2012 Ancuta, love ya too>  <. Nu credeam ca o sa gasesc o persoana care sa fie nebuna dupa Depp, Helena, Manson... si sa imi semene atat de bine. RE: Parerea despre membri - Natalie Francis - 15 Feb 2012 *blablabla* Asaa xD Eh na .. te-am prins desi noi nu ne cunoastem prea bine .. vad ca toata lumea are o parere buna despre tine  Am citit multe RPG-uri de-ale tale  De fapt am citit de la fiecare in parte probabil  Te pricepi la RPG . Si te intelegi cu toti . RE: Parerea despre membri - Christianne Floreine du Val - 15 Feb 2012 NAt esti o scumpa>  < Imi place foarte mult de tine si scri super>  <  Spewr sa mai facem Rpg-uri amandoua:> Stai tu lin ca nu scapi asa usor de mine  Nici daca vrei   RE: Parerea despre membri - Julieta D. Thibault - 15 Feb 2012 Paiii pe tine te cunosc de la gradinita draga mea Cosmina  pot spune ca esti o persoana importanta in viata mea si iti raman datoare deoarece de la tine am aflat de DarkMark    ...si esti draguta si de treaba, o fata pe care ma pot baza mereu    Love you.   RE: Parerea despre membri - Kurt F. Malfoy - 17 Feb 2012 ..yeee..tu,Julieta,despre care nu stiu nimic,dar pe care toti o adora (sau ma rog,majoritatea) asa ca imi e imposibil sa nu te ador si eu. |