![]() |
POTTERMORE - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Harry Potter (https://www.darkmark.ro/f-harry-potter) +--- Forum: Pottermore (https://www.darkmark.ro/f-pottermore) +--- Thread: POTTERMORE (/t-pottermore) |
RE: POTTERMORE - Patricia D. Dumblus - 10 Aug 2011 Daca te-ai inscris la Early access cu siguranta vei putea accesa site-ul pana pe 30 septembrie ![]() ![]() RE: POTTERMORE - Valentino Gaunt - 10 Aug 2011 Trist ar fi sa primesti mail doar cu cateva zile inainte de 30 septembrie . . . k de la 1 octombrie e deschis pentru toata lumea RE: POTTERMORE - Kennya Allen - 10 Aug 2011 Mie mi s-ar parea culmea asta. Desi mi-a placut ideea concursului cu indiciul, ar fi aiurea sa iti dea atat de tarziu mailul de welcome. RE: POTTERMORE - Hilary Snopduff - 29 Jan 2012 Buna! Ce se mai aude despre Pottermore? RE: POTTERMORE - Xelar - 03 Feb 2012 Hey....cum fac sa ma inscriu pe pottermore?? RE: POTTERMORE - Alice Morris - 03 Feb 2012 Pottermore e inca in versiunea Beta, deci e disponibil doar primului milion de membri care s'au inscris in urma concursului de asta vara ![]() RE: POTTERMORE - Hilary Snopduff - 04 Feb 2012 Si cat ma enervez ca nu am prins concursul...Acum Beta o sa ia un car de ani. Ma intreb daca chiar o sa il deschida vreodata, am facut cativa fani pottermore la scoala doar spunandu-le de sortare. Voi ati reusit sa intrati? Cum e? RE: POTTERMORE - Valentino Gaunt - 04 Feb 2012 Pottermore e sec. Parerea mea.Dupa 2 zilet te plictisesti. Nu poti da add , nu poti stii cine e cine , nu poti trimite mesaje private si chat-ul e ingrozitor...vrei sa scrii ceva cuiva apare dupa 5 ore dupa ce e verificat de moderatori...sa nu mai zic de potiuni care au o multime de bug-uri. In schimb fiecare casa si-a facut propriul chat pe tumblr si acolo poti discuta nestingherit cu toata lumea.... parca e alta atmosfera . PS: chiar daca e impotriva regulilor eu mi-as "dona" sau "imprumuta" username-ul de pe pottermore caci ma indoiesc serios ca voi mai intra cel putin pana CoS va fi lansat (deci mai intai sa treaca de BETA , dupa cateva luni pentru PS/SS si pentru membrii noi veniti...deci nu e cum au zis ei prin februarie 2012 lanseaza camera secretelor ci prin 2013...) asa ca PM cine vrea user-ul si pass-ul...bineinteles cu conditia sa nu vorbeasca urat pe chat sa nu primesc ban... RE: POTTERMORE - Hilary Snopduff - 05 Feb 2012 Pai, as cam vrea sa vad cum e...Iti trimit PM. Au mai zis ceva despre perioada Beta? Ziceau de octombrie 2011, dar vad ca nu s-au tinut de cuvant. Eu, cum am spus am ratat concursul, dar chiar mi-sa parut foarte tare Pottermore dupa cate am auzit...Chiar as vrea sa vad cum e. Despre dueluri ce se mai aude? Si cum sunt? RE: POTTERMORE - Kennya Allen - 05 Feb 2012 Acum nu m-am interesat cum trebuie, altfel faceam postul mai lung. Insa am auzit un zvon ca si cum l-ar deschide in martie pentru toata lumea. Dar asta ar insemna ca CoS o sa intarzie si nu or sa lanseze al doilea volum la inceputul anului asta cum au zis. |