Darkmark RPG Forum
Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: DarkMark RPG (https://www.darkmark.ro/f-darkmark-rpg)
+--- Forum: Biroul directorilor (https://www.darkmark.ro/f-biroul-directorilor)
+--- Thread: Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum (/t-nelamuriri-cu-privire-la-schimbarile-facute-pe-forum)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

Re: Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum - Ginny Malfoy - 11 Sep 2008

Ce cula is
Si nu sunt decat de.. aproape 14 luni pe forum in care am fost activa
Merit :-> =)))))
Fenchiu Raizen >Happywide

Re: Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum - Anda Black - 12 Sep 2008

Eu am lipsit 2 saptamani si acum nu mai gasesc nimic. Nu mai vad jocurile si casele. Ma ajutati va rog???

Re: Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum - Kennya Allen - 12 Sep 2008

Jocurile se gasesc la Coltul Jucausilor.
E chiar ultimul forum.
Iar Casele au fost imprastiate si o poti vedea doar pe a ta.
Turnul Ochilor de Soim e la Ministerul Magiei/Vrajustitie.

Re: Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum - Lyra Dust - 13 Sep 2008

Deea, fan art si creatile epice se gasesc jos de tot, la Coltul Creativ.

Re: Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum - Deea Potter - 13 Sep 2008

Mersi,acum le-am vazut ! Dar concursurile unde sunt?Nu mai sunt sau nu le vad eu?

Re: Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum - Lyra Dust - 13 Sep 2008

Concursurile se afla la Orele de curs / Concursuri

Re: Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum - Deea Potter - 13 Sep 2008

Cum i-am zis si Kennyei pe mess,cand am intrat pe forum am stat putin ,gandindu-ma daca nui cumva altul Lol !Ma uitam pe adresa,ma uitam la membri,vedeam ca am acelasi nume si acelasi numar de posturi ,da nu recunosteam nimic in rest Lol !
Pai... unde sunt fan art si creatiile epice/lirice?

Re: Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum - Charlotte Ambrosine - 05 Jan 2009

Harry, calmeaza`te.
"Orele de curs" e un topic.
E al 15`lea topic
Sau apasa aici

Re: Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum - harry mati - 05 Jan 2009

Kennya Slytherin Wrote:Deci ca sa nu mai fie nevoie sa deschideti topicuri peste tot unde nu trebuie, m-am gandit sa deschid aici un subiect in care toti puteti sa intrebati daca aveti nelamuriri in legatura cu schimbarile de pe forum.

Unul din admini va raspunde in limita in care poate.
Forumul e gata cam 60% si stiu ca unii sunt putini confuzi.
Deci astept intrebarile voastre aici..nu in alta parte..
Se vede urat in restul forumului si pana la urma tot vor trebui inchise si duse la Azkaban.
O sa facem un ghid complet cu schimbarile dupa ce terminam definitiv toate planurile, pana atunci sunteti liberi sa intrebati aici.
dar cand preimesc instructiunile

Re: Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum - harry mati - 05 Jan 2009

Lyra Dust Wrote:Concursurile se afla la Orele de curs / Concursuri Happywide
Si cand sunt orele de kurs???