![]() |
The Vampire Diaries/Jurnalele vampirilor - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: The Vampire Diaries/Jurnalele vampirilor (/t-the-vampire-diaries-jurnalele-vampirilor) |
Re: The Vampire Diaries/Jurnalele vampirilor - Bella Emily Rose - 25 Jun 2010 Indiferent de cum e in carte , Damon e hot ![]() Re: The Vampire Diaries/Jurnalele vampirilor - Helena Daphne Rose - 25 Jun 2010 Ahh , Desiree Si eu vroiam sa deschid un topic cu VD Normal ca imi place serialul Am vazut sezonul intai de la cap la coada , iar episoadele mele preferate sunt "Lost Girls" si "Children Of The Damned" Am citit primele trei carti , iar prima carte , "The Awakening" o iubesc Meredith nu e in serial , iar Bonnie e roscata si are pielea alba Alte diferente ar mai fii faptul ca Elena e blonda si are ochi albastri , are o personalitate puternica iar Katherine e cea blanda si sensibila... In serial e tocmai invers Iar dintre cei doi nu stiu de cine imi place mai mult , de Damon sau Stefan? De amandoi imi plac VD rullz! \m/ Re: The Vampire Diaries/Jurnalele vampirilor - Isabella River - 25 Jun 2010 Asta asa e, Bells. Dar mie mai mult imi place Stefan.. ![]() Re: The Vampire Diaries/Jurnalele vampirilor - Bella Emily Rose - 25 Jun 2010 Imi place felul cum arata Damon . Dar intr'un anume fel imi place si personalitatea lui. Pentru mine , Damon is the only one Re: The Vampire Diaries/Jurnalele vampirilor - Helena Daphne Rose - 25 Jun 2010 Damon e cel sarcastic Asta imi place la el Si arata bine , de ce sa nu recunosc? ![]() Re: The Vampire Diaries/Jurnalele vampirilor - Bell Evans - 25 Jun 2010 pai, aici ai dreptate, Helena damon arata, my god dar si stephan, nu e prea rau nici el oricum, vreau sa citesc cartile in engleza, cred intrebare~cine e meredith? imi zice si mie cineva? Re: The Vampire Diaries/Jurnalele vampirilor - Helena Daphne Rose - 25 Jun 2010 Meredith de fapt era una dintre cele mai bune prietene ale Elenei. Dar cand noul an scolar incepe , iar Elena se intoarce din vacanta , Meredith ii spune ca ea nu va mai fii regina , cea mai populara , etc...Si se isca o competitie intre cele doua Si cam de atunci nu prea mai sunt prietene , daca ma intelegi Aici gasesti mai multe ![]() Re: The Vampire Diaries/Jurnalele vampirilor - Bell Evans - 25 Jun 2010 thx, helena Re: The Vampire Diaries/Jurnalele vampirilor - Helena Daphne Rose - 25 Jun 2010 You're welcome App , stiati ca exista si un joc The Vampire Diaries? Am gasit tot pe site-ul ala aici. Asta e ciudat ![]() Re: The Vampire Diaries/Jurnalele vampirilor - Desiree Rose Goth - 25 Jun 2010 Joc? De asta chiar nu am mai auzit EDIT: Helena Granger Wrote:Meredith de fapt era una dintre cele mai bune prietene ale Elenei. Dar cand noul an scolar incepe , iar Elena se intoarce din vacanta , Meredith ii spune ca ea nu va mai fii regina , cea mai populara , etc...Si se isca o competitie intre cele doua Aceea nu era Caroline? |