![]() |
|
Bella Emily Rose - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +--- Thread: Bella Emily Rose (/t-bella-emily-rose) |
Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 25 Oct 2010 Luni , 25.Octombrie.
Draga jurnalule ,
[URL=http://img176.imageshack.us/i/smokebyaprilskyx.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Banuiesc ca lucrurile se repeta . De ce trebuie sa fie totul ca la inceput ? Pentru cateva ore totul pare sa fie atat de simplu , dar apoi devin din nou confuza . Fiecare atingere , fiecare cuvant , fiecare gest schimba totul in mai putin de o secunda . Am incercat astazi sa uit de tot si sa iau o pauza , dar amintirile de ieri inca sunt prezente in mintea mea . Atat de recente .. si atat de vii . La scoala totul a fost cat de cat ok . Am luat un 10 la istorie . Macar maine nu trebuie sa ma asculte din nou . Am vorbit si cu Alice la telefon si mi'a urat succes . Ii sunt recunoscatoare pentru ca isi face griji pentru mine . In rest , mai nimic . Deja mi'e dor de Isa si de Desiree . Dar maine le vad din nou . ~ Lost and broken ~ Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 28 Oct 2010 28.Octombrie.2010
Draga jurnalule ,
[URL=http://img163.imageshack.us/i/touchwaterbyindiushd31m.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Nu am mai scris de cateva zile bune si intr'un fel , nici in seara asta nu prea vroiam sa o fac . Nu mai sunt capabila sa gandesc limpede . Nu mai vreau sa gandesc limpede . Uneori stau si ma intreb pentru ce trebuie sa mai traiesc . Ma trezesc dimineata si imi dau seama ca nu am nici un motiv pentru care ar trebui sa zambesc in ziua respectiva , dar apoi imi amintesc ce mi'a spus cineva . " - Mereu vei gasi un motiv pentru care sa zambesti . Trebuie doar sa cauti . " As vrea sa am suficienta putere sa fac asta , dar atunci cand reusesc , simt ca indoielile ma apasa din nou cu putere si renunt . Ma pierd in gandurile mele negre si uit de restul . Astazi nici macar nu imi amintesc ce am facut . Poate am avut cateva momente in care am ras, dar nu rad cu inima , ci doar superficial . Si uneori poate fi obositor atunci cand incerci sa te prefaci . Am incercat sa imi ascund durerea si sa o reprim prin invatat , dar nu cred ca functioneaza . Am luat 10 la chimie , desi nu mi'am invatat acasa nimic . Am luat 10 la Latina ,dar ma rog . toata clasa a luat 10 . Si probabil la romana o sa imi puna maine o nota , dar pur si simplu nu ma incalzeste cu nimic . Sunt atat de goala in interior , iar durerea din piept simt cum se mareste in fiecare zi . ~ As vrea sa fiu puternica , dar nu sunt . Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 28 Oct 2010 Draga jurnalule ,
Am vazut astazi episodul 6 din Gossip Girl si trebuie sa recunosc ca a fost atat de sentimental . Mai ales la sfarsit . Blair si Chuck sunt pur si simplu perfecti impreuna . Melodia de la sfarsit era " Love the way you lie " si se potrivea de minune . " Love the way you lie " [URL=http://img249.imageshack.us/i/009kog.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Just gonna stand there and watch me burn. But that's alright because I like the way it hurts. Just gonna stand there and hear me cry. But that's alright because I love the way you lie. Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 30 Oct 2010 Vineri.29.Octombrie
Draga jurnalule ,
[URL=http://img69.imageshack.us/i/peoplebyalizeesunrise.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> In sfarsit , astazi am putut sa dau frau liber sentimentelor fara sa imi pese de parerea altora . Dimineata am vorbit putin cu el , apoi a trebuit sa plec la scoala . Bine ca am iesit la ora 15.00 si am scapat de Matematica si de Engleza . N'am ramas la petrecerea de Halloween , deoarece mi se parea inutila. Daca era organizata seara , mi s'ar fi parut interesant , dar asa , in mijlocul zilei parca nu are nici un farmec . Am mers cu Cosmina pana acasa , ca sa isi lase geanta si apoi am mers pana la mine . Pe drum m'am intalnit cu D. Trebuie sa recunosc ca m'am bucurat enorm sa'l vad , mai ales ca maine are balul si vroiam sa ii urez succes . Am mers cu el sa isi faca programare si apoi am stat afara pana la 20.30 . Mi'a parut rau pentru ca Isabella a fost nevoita sa'l suporte . Nu stiu cat de simpatic i se pare , dar stiu ca face un efort pentru mine . Am avut senzatia ca D. m'a inteles si nu m'a criticat deloc pentru ceea ce simt . M'a strans in brate m'a sarutat pe frunte , apoi pe obraz. Ma simteam atat de lipsita de griji , chiar si pentru cateva ore . Mi'a zis ceva , ce nu voi uita prea curand : " Never give up . " Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 31 Oct 2010 Sambata.30.Octombrie
Draga jurnalule ,
[URL=http://img139.imageshack.us/i/starbuckscoffeepart15by.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Astazi am fost destul de ocupata . De dimineata am fost pe la scoala si am obligat'o pe Desiree sa plece de la pregatirea de la matematica mai repede . Dupa ce am terminat cu scoala , am mers acasa si am facut o baie , apoi am plecat iar cu D. ca sa il ajut sa se pregateasca pentru bal . A fost destul de interesant , dar la fel de obositor . Dupa ce am terminat m'am intalnit 20 de minute cu Elena , apoi am plecat sa ma vad cu Isabella . Ma bucur ca am avut ocazia sa vorbesc putin cu ea , dar nu suficient de mult . Cand am ajuns acasa abia am apucat sa imi iau banii si biletul pentru bal . Am plecat impreuna cu cativa ,dar acolo ne'am intalnit mai mult si am facut o adevarata galerie . A fost destul de bine , desi nu s'a ridicat la nivelul asteptarilor mele . Ma gandeam ca o sa fie ceva special , dar ma rog . Anul viitor ma gandesc ca poate voi fi si eu acolo , pe scena si deja ma ingrozeste gandul asta . Ma bucur pentru D. si pentru Razvan ca au participat . Eu , una , sunt mandra de ei . Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 04 Nov 2010 Joi , 4.Noiembrie.2010
Draga jurnalule ,
[URL=http://img249.imageshack.us/i/teenagewastelandbyphatp.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p225-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p225-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Stiu ca nu am mai scris de cateva zile , dar pur si simplu nu am putut . Nu a fost din cauza lipsei de timp , ci din cauza altui motiv , dar in fine . Important este ca acum , in sfarsit scriu . Ma simt atat de rau si nici macar nu stiu de ce . Aseara abia daca m'am putut ridica din pat . Am preferat sa citesc , decat sa ma obosesc sa stau la calculator . Macar stand in pat era mai comod. Am adormit pe la miezul noptii , iar astazi dimineata cand m'am trezit , durerea inca nu disparuse . Si acum o simt . E ca si cum nu as fi dormit de cateva zile . Mi'am privit chipul in oglinda si am observat ca am niste cearcane enorme . Nici nu imi vine sa merg astazi la scoala . As vrea sa stau toata ziua in pat , pana imi revin . Am luat tot felul de pastile , dar in zadar . Nu mi'a folosit la nimic . Re: Bella Emily Rose - Samantha Hawkins - 04 Nov 2010 Bella, am un singur cuvant pentru postul care incepe cu "Ploua.... Cerul avea gust de lambada ºi, printre felinare, stafiile lampagiilor plângeau cu curul îngheþat pe bordura de granit." e pur si simplu GENIAL o_o ador descrierea si feeling-ul murdar de oras si minti poluate. Deci e mult prea tare. p.s: scuzati lungimea postului. Ma grabesc sa plec la scoala dar am tinut sa postez asta ca sa nu uit sa-i dau un edit cand vin Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 05 Nov 2010 Nu se poate asa ceva Si aici trebuie sa ma faci de ras Bestie E jurnalul meu . Hai gata Luati'va picioarele in spinare si plecati de aici :-w Re: Bella Emily Rose - Isabella River - 05 Nov 2010 Lasa ca stiu eu ca ma iubesti, Bells.
Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 05 Nov 2010 Thanks a lot , Sam . Inseamna mult pentru mine , desi nu ma asteptam ca jurnalul meu sa fie citit . Ma rog .e logic . Doar e un jurnal public |