![]() |
Perle...peste perle :)) - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Perle...peste perle :)) (/t-perle-peste-perle) |
Re: Perle...peste perle :)) - Amelia Rodriguez - 23 Nov 2010 Kate,de fapt Dra.spusese aia,nu eu =]]] P:Nu trebuie sa demonstrezi zilnic ca esti de la Sarafol =]] (continuarea) Inca una tare: Ora de mate: P:Si aici vine -2 si +5.. Ann ![]() [Ce atenta era ea=]] ] Re: Perle...peste perle :)) - Katerina A. Petrova - 23 Nov 2010 Anna fiind eu =)))) Baa ce m-am spart la faza aiaa.. Eu ma holbam la tabla, incercand sa rezolv, si cand mi'o zis profa .. eu ''DAA Evrika'', da un Da asa sincer =))) Re: Perle...peste perle :)) - Rosalie Vivienne Alden - 23 Nov 2010 Ora de fizica: Profu:Legea lui Pascal...? Randa: Nu stiu,nu stiu de-astea. =]] Pauza: Eu:Robiert,mama,ce faci? El:Cine esti? Eu: Eu sunt Marie de la deal!=]] Ehh(farse la telefon)-continuare..:-s Re: Perle...peste perle :)) - Ginny Anne Alden - 24 Nov 2010 O doamne Ash ce profa penala ai Am ras cu lacrimi! Dumnezeule vreau si eu o profa ca ea ![]() Re: Perle...peste perle :)) - Jessica F. Jersey - 25 Nov 2010 A fost o faza tare la romana cu dirigul=)) Miruna ![]() Dirigul:Nu te pricepi.. Miruna ![]() Dirigul:Stiu ca mama ta e buna! =))))))))))))) nu stiu daca pare foarte funny,dar sa asisti la o asemenea faza e penal. =)) Re: Perle...peste perle :)) - Amelia Rodriguez - 25 Nov 2010 Da,Jess,stiu cum e=]] Una e cand povestesti:-< Si alta e cand esti acolo ![]() Re: Perle...peste perle :)) - Hayley M. Alden - 25 Nov 2010 Jessica F. Jersey Wrote:A fost o faza tare la romana cu dirigul=)) Stiu faza, stiu faza! =))) Da' dirigu' nostru scoate aproape zi de zi niste perle din gura, de mori de ras ![]() ![]() Re: Perle...peste perle :)) - Isabella River - 25 Nov 2010 Ora de chimie ● Profa: ...fierul nu se gaseºte în stare luberã.. Eu: ..ci doar în captivitate.. Profa: Nu. Ci doar în combinaþii.. Eu: La cartelã. ;; ) Ora de geografie ● Profa: Mã, ºi sunt unii care nici nu ºtiu sã indentifice România pe harta României. ![]() Re: Perle...peste perle :)) - Jessica F. Jersey - 26 Nov 2010 Mama, Isa ultima e prea penala! Quote:mai tii minte cand chiuia de parca ziceai ca esti in jungla? )) faze penale raustiu. proful de fizica e cel mai tare. face cica. "Eu la fizica nu vreau sa tociti : taca-taca-taca-ta,boaba de cafea. Taca-taca-taca-ta,boaba de cafea!" apoi face ca magarii.=)) "Voi sunteti mai destepti ca cei de la A! Le-am spus ca daca mai fac galagie,nu-i mai duc in laborator! Daca sunt niste magari...n-au decat sa stea in clasa si sa faca IIHAA,IIHAA" E ciudat sa vezi un prof sarind prin laborator si facand ca magarul. =))) Re: Perle...peste perle :)) - Isabella River - 26 Nov 2010 Jessica F. Jersey Wrote:Mama, Isa Thanks, Jess. Ora de fizicã ● Profa: Ia spuneþi-mi voi.. Aºa, din experienþa voastrã vastã de consumatori de lichide la terase.. Ce ºtiþi din lecþie? Ora de chimie ● Profa: Da' tu ce ºtii ami bine? Metalele sau nemetalele? Erin: Oxigenul. Pauzã ● Cristina: Pãi ori suntem apostaþi, ori nu mai suntem.. :- ?? ● Eu: Am o gumã Orbit.. Cristina: ªi nu ºtii s-o foloseºti. Ora de românã ● Profa: Dar cele patru fete unde sunt? Noi: La repetiþii pentru dans. Profa: Mãi, dar nici ieri n-au venit.. ªi vãd cã lucrul ãsta se repetã ºi azi.. Eu: Pãi sunt repetiþii. Normal cã se repetã. 8-| |