![]() |
Cadouri de Craciun:) - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Cadouri de Craciun:) (/t-cadouri-de-craciun) |
Re: Cadouri de Craciun:) - Helena Daphne Rose - 03 Dec 2010 Eu vreau asa multe incat "Mosul" ar face gaura la sac. =]] Dar ca intotdeauna, voi primi ce vreau. Poate ca nu chiar tot..dar stiu sigur ca am sa fiu entuziasmata. Re: Cadouri de Craciun:) - Veronique A. Dupont - 04 Dec 2010 Eu as vrea sa primesc fan pack-ul Guns N' Roses Chinese Democracy si niste carti din seria Anita Blake, Vampire Hunter, oke, si un iPhone [dar nu sunt sigura ca mi-l vor lua ] De dat, vreau sa-i iau prietenei mele celei mai bune un ursulet din acela din din seria Me to You si o felictitare pufoasa [pufos=adorabil in my world] P.S. Cred ca mai vreau si niste CD-uri P.P.S. And some love too... Re: Cadouri de Craciun:) - Jessica F. Jersey - 04 Dec 2010 Imi place ce-ti doresti , Ronnie si eu mai vreau si un "print" ![]() Re: Cadouri de Craciun:) - Hayley M. Alden - 04 Dec 2010 Eu de Craciun vreau o vila Dar stiu ca n-o pot avea, asa ca ma rezum la cateva tricouri de pe bestial.ro \m/ Re: Cadouri de Craciun:) - Shana Eve Maximilienne - 04 Dec 2010 eu vreau un monopoly pentru ca intr-o zi imi doream atat de mult sa ma joc, nu stiu de ce , si de atunci vreau in rest, daca s-ar putea niste sanatate ar fi perfecta . ^^ Sa va pun o scrisoare catre mosu` ; ![]() Quote: Re: Cadouri de Craciun:) - Bella Emily Rose - 04 Dec 2010 Quote:Cu drag, una din cele mai cuminti locuitoare ale Pamantului Asta mi s'ar potrivi mie ![]() Re: Cadouri de Craciun:) - Kasumi Mikoto - 04 Dec 2010 Tare scrisoarea.. Ii dau un print. Eu sunt ceam mai norocoasa. Tata nu vrea cadouri. Cadoul ideal pentru mama e sa imi strang singura sosetele. Eu pot cere tare multe si sa le si primesc(apoi se compenseaza, un semestru nu mai pup nimic =))) Re: Cadouri de Craciun:) - Crysella Blythe - 04 Dec 2010 Eu vreau sa slabesc macar cu 8 kg in plus. Atat. Ca sa-mi vina din nou pantalonii mei bestiali de piele si fustele mele de piele... ar fi cel mai frumos cadou de Craciun! Si o sa dau... hmm, in afara de o colega de clasa, careia i-am extras numele zilele trecute, si careia o sa-i iau un fard de pleoape, un gel de dus si o oja, toate de la Sephora (ca na...), chiar nu stiu ce cadouri sa iau. Si niciodata nu-mi fac planuri. Pur si simplu iau la mine bani si merg de una singura la cumparaturi. (Da', nu strica sa ai o parere in plus, dar e atat de enervant sa mergi cu altcineva... mai ales daca-i ei si lui/ei, ca se prinde dupa aia ce tip de cadouri cumperi sau iti face sugestii "subtile" etc) Re: Cadouri de Craciun:) - Bella Emily Rose - 04 Dec 2010 Gata . M'am hotarat ce vreau de Craciun Defapt . inca imi sustin parerea . Nu vreau lucruri materiale . Vreau doar sa stau cu prietenii mei si sa simt atmosfera aia magica Re: Cadouri de Craciun:) - Alice Morris - 04 Dec 2010 Jessica F. Jersey Wrote:Imi place ce-ti doresti , RonnieCred ca toata lumea isi doreste macar de Craciun o persoana care sa ii fie alaturi,pentru ca e placut sa iesi sa te plimbi prin zapada cu prietenii si sa ai pe cineva care sa te incalzeasca dar, din cate am observat eu, credeti'ma, cand cauti, nu gasesti |