![]() |
|
©Roxx.Photography - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Artists' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-artists-hangout) +--- Thread: ©Roxx.Photography (/t-%C2%A9roxx-photography) |
RE: Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vise. - Isabella River - 14 Jun 2011 Mersi, Rose. > <Iti amintesti cand puneam poze cu ea si era.. damn, asa micuta la 3 luni? 8->Atunci puteam s-o iau in brate. Acum pot s-o calaresc ...=))))))))))))))) RE: Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vise. - Rosalie Vivienne Alden - 15 Jun 2011 Da. 8-> Cat de dulcica era. ![]() Dar oricum si acum e frumoasa. =)))))) RE: Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vise. - Isabella River - 15 Jun 2011 Da, doh, era asa amuzanta cand era mica. =))))))))))) Imi amintesc cum latra ea si cum alerga prin casa. Sufrageria era preferata ei. -_-" Probabil pentru ca e foarte mare si are loc unde sa se invarta cat vrea. ![]() Am gasit o poza cu ea de iarna asta. Dar parca am mai pus-o la topicul "Rottweiler" de la Cafenea.
RE: Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vise. - Rosalie Vivienne Alden - 15 Jun 2011 Ai mai pus-o, dar oricum e superba. ![]() Poza si Jenna, of course. ^_^ RE: Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vise. - Rachelle Hathaway - 16 Jun 2011
RE: Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vise. - Isabella River - 21 Oct 2011 @Tamara & Rose. Mersi. :D >:d< Mi-am mai schimbat stilul intre timp. Zic eu ca acum e mai bine. :D ![]() ![]() ![]() Astea sunt de cand am fost la Iazul Dracşani (Suliţa - Botoşani), ca eu si tata avem o pasiune pentru pescuit si mna. :)) E cel mai mare iaz din Romania, avand 9 km. :) Si am profitat de ocazie sa fac niste poze. ![]() Desi e cu spatele.. El e Fiduţ, motanul nostru. :)) Ne-am gandit sa0i dam si lui un pestisor, desi s-a chinuit vreo ora jumatate pana sa-l termine. ![]() Asta e una putin mai veche, de pe la inceputul verii parca, si e una care imi place foarte mult. Nu stiu, culorile [am umblat pe la contrast, recunosc] imi plac foarte mult si nicio poza nu mi-a mai iesit atat de.. in detaliu, sa spunem. :-? ![]() Imi place sa o numesc "perfectly imperfect". :)) E tot mai veche, facuta la o nunta, tot pe la inceputul verii. E costumul lui tata. :D Eram afara si cum stateam eu cu aparatul in mana si el filma ceva, am zis "Hai sa-ti fac o poza" si evident, ca el a crezut ca poza o sa-l afiseze complet, dar.. :)) ![]() Asta e facuta in aceeasi zi cu cea de mai sus. Mi-a placut foarte mult cum imi aranjasem parul, deci.. :)) ![]() Ea, evident, ca este bestia de Jenna. :o3 ![]() ![]() Poza asta are o poveste in spate. 8-> :)) A fost facuta cand am fost prima data la pescuit, vara asta, cu tatal meu, unchiul si inca niste prieteni de familie. Cam astea sunt toate pe care le-am mai gasit prin PC care sa fie mai recente. :D RE: Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vise. - Rosalie Vivienne Alden - 21 Oct 2011 Uhhh, sunt superbe noile poze. ![]() O parte le-am vazut si pe facebook, dar ma bucur ca le-ai pus si aici sa le vedem toate. :> Foarte tari!
RE: Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vise. - Isabella River - 21 Oct 2011 Mersi, Rosey. Stiu ca le-ai vazut si pe FaceBook, am o gramada de like'uri de la tine. Multumesc frumos. > <
RE: Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vise. - Isolde du Maurier - 21 Oct 2011 Foarte bune pozele, Isabella
RE: Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vise. - Isabella River - 21 Oct 2011 Multumesc, India. Apreciez enorm. > <
|