Darkmark RPG Forum
Invatand in fiecare zi... - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Invatand in fiecare zi... (/t-invatand-in-fiecare-zi)

Re: Invatand in fiecare zi... - Ginny Anne Alden - 26 Jan 2011

Azi am invatat ca viata e o tarfa!

Re: Invatand in fiecare zi... - Scarlett Soul - 26 Jan 2011

Astazi am invatat ca in viata orice cale ai alege pana la urma toate se intorc. Mai putin timpul.

Re: Invatand in fiecare zi... - Rosalie Vivienne Alden - 26 Jan 2011

Astazi am invatat ca te dezamagesc 'prietenii' uneori mai mult decat cei pe care ii consideri dusmani!

Re: Invatand in fiecare zi... - Ramona Neardow - 26 Jan 2011

Ieri am invatat ca nu mai poti intoarce timpul inapoi.

Azi am invatat ca nimeni nu-ti ofera ajutorul pe gratis.

Re: Invatand in fiecare zi... - Scarlett Soul - 27 Jan 2011

Astazi am invatat ca suntem cine ne face lumea sa fim.

Re: Invatand in fiecare zi... - Isabella River - 28 Jan 2011

Astazi am invatat ca oricine poate "innebuni" de la un singur cuvant. Si chiar poate avea dreptate.

Re: Invatand in fiecare zi... - Layla Wong - 28 Jan 2011

Quote:Astazi am invatat ca suntem cine ne face lumea sa fim.
Eu mai bine zic ca suntem cine vrem noi sa fim nu cine ne face lumeam.Lumea te poate face in foarte multe feluri , asta nu inseamna neaparat ca asa si e. Deci , eu consider ca suntem cine vrem noi sa fim...

Azi am invatat ca sa realizezi portretul meu nu e nevoie sa stiu cum arat in exterios , ci trebuie sa ma cunosc din inauntru.

Re: Invatand in fiecare zi... - Scarlett Soul - 28 Jan 2011

Layla Wong Wrote:
Quote:Astazi am invatat ca suntem cine ne face lumea sa fim.
Eu mai bine zic ca suntem cine vrem noi sa fim nu cine ne face lumeam.Lumea te poate face in foarte multe feluri , asta nu inseamna neaparat ca asa si e. Deci , eu consider ca suntem cine vrem noi sa fim...

Azi am invatat ca sa realizezi portretul meu nu e nevoie sa stiu cum arat in exterios , ci trebuie sa ma cunosc din inauntru.

~ Okay. Eu sincer ma refeream la faptul ca sunt unele lucruri pe care ni le impune statul sau comportamentul decent, sau teama de a ramane singuri. Degeaba vrei sa te faci scriitor sau poet sau pictor, etc intr-o tara in care nimeni nu te pretuieste si unde nu vei ajunge probabil la succes.
Uite un exemplu. Tounge

Re: Invatand in fiecare zi... - Alice Morris - 28 Jan 2011

Azi am invatat ca, oricat de frig ar fi afara, rasul iti tine de cald

OFF: Layla, chiar daca e mai mult metaforic ce a scris Cryss, e oarecum adevrat, pentru ca ne lasam influentati de cei din jurul nostru, chiar daca in mare suntem aceiasi eu de cand am venit pe forum am dobandit alte expresii pe care le folosesc, pentru ca le folositi voi pe forum, mi'am schiombat gusturile muzicale, pentru ca a inceput sa'mi placa muzica pe care o asculta o parte din membri, si tot asa, am fost influentata de tot ce e aici, chiar daca am ramas aceiasi asta cred ca e un exemplu mai concludent

Re: Invatand in fiecare zi... - Alice Swan - 28 Jan 2011

Azi am invatat ce inseamna cu adevarat dorinta de a te duce undeva.