Darkmark RPG Forum
Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: DarkMark RPG (https://www.darkmark.ro/f-darkmark-rpg)
+--- Forum: Biroul directorilor (https://www.darkmark.ro/f-biroul-directorilor)
+--- Thread: Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum (/t-nelamuriri-cu-privire-la-schimbarile-facute-pe-forum)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

Re: Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum - Guest - 21 Nov 2009

Intrebare:ne putem creea personaje adult sau este necesar sa parcurgem toti anii?

Re: Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum - Lucy Flawless - 04 Feb 2010

Eu nu inteleg unde fac descrierea personajului...Unde ma duc.Si unde ma duc sa citesc cartea?

Re: Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum - Ginny Malfoy - 04 Feb 2010

Descrierea personajului tau o faci la threadul pe care l'ai deschis la Sala de Primire. Cum in primul tau post ai facut o descriere sumara, o poti face mai ampla revenind cu un nou mesaj. Ti'am dat deja linkul de unde te poti inspiraWink)
Despre carte nu stiu ce sa zic:| nu inteleg intrebarea. Pe acest forum se presupune ca te inregistrezi DACA esti fan HP, ai vazut filmele si/sau citit cartile.

Iar noul an... nu stiu. Ar cam trebui sa inceapa odata cu semestrul II din realitate, dar nu depinde de mine.
Cat despre adulti.. cred ca nu se mai poate. Oricum vad ca intrebarile astea au fost puse acum muulta vreme:-s

Re: Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum - Anaella L. Hathway - 07 Feb 2010

As avea 2 intrebari.
1. Cum ma pot angaja?
2. Trecuie sa absolv ca sa ma angajez?

Va multumesc din inima anticipat.

Re: Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum - Kennya Allen - 07 Feb 2010

Elena, momentan slujbele au fost scoase. Dar cine stie ce ne rezerva viitorul.
Oricum nu trebuie sa absolvi scoala ca sa te angajezi.
Probabil o sa varieze dificultatea slujbei.

Sper ca am fost de folos.

Re: Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum - Jenny Spring - 09 Feb 2010

Ma iertati ca ma bag asa in vorba dar zau ca am si eu o nelamurire...care era? ca am uitat-o....a da!

De cand m-am inregistrat am muncit pentru anii mei, nu am scris la topicul pentru ani pe degeaba. (Stiu, stiu sunt modesta lumii ) Dar vreau sa stiu cam cate posturi ar mai trebui sa fac ca sa ajung in noul an. Am citit ce a spus Lyra dar, ma gandesc sa nu fie modificate...As vrea sa stiu un nou tabel cu o oarecare aproximare cam cate posturi trebuie pe an. Scuze de intrebari din astea. Si scuze daca va tot iau din timp.

Re: Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum - Ginny Malfoy - 09 Feb 2010

A mai spus si hahalina pe undevaThinking
nu iti trebuie posturi pentru a trece intr'un nou an. Rangul se schimba din trei in trei luni.

Re: Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum - Jenny Spring - 09 Feb 2010

Aaa...deci asa a ramas...da Raizen a spus...Merci Ginny si scuze ca te-am batut la cap pe mess.

Re: Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum - Bella Emily Rose - 13 Jul 2010

Quote:ms moolt

Fara suparare , dar incearca sa folosesti un limbaj mai adecvat .
Fara vocabular ca pe messenger.

Re: Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum - RaganBoy Misto - 13 Jul 2010

ok imi cer scuze ,am citit regulile da stiti m-am obisnuit cu limbaju ala