![]() |
Cadouri de Craciun:) - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Cadouri de Craciun:) (/t-cadouri-de-craciun) |
Re: Cadouri de Craciun:) - Jade A. Crawford - 05 Dec 2010 Ginny, New Yorker aii?? ![]() ![]() ![]() imi viiine sa plaaang In Galati nici vorba de New Yorker si e magazinul meu fav. Sa ne spunem unu` altuia ce ne`a adus Mos Nicolae in noaptea asta ; ![]() Re: Cadouri de Craciun:) - Judith Cuddlylove - 05 Dec 2010 Rosalie C. Andrews Wrote:pe ce ai cheltuit 50 ron? pai am fost la o pizza cu colegii si acolo am cheltuit vreo 30 lei...Restu` de 20 pe o caciula foarte simpatica si un fard nou Re: Cadouri de Craciun:) - Ginny Malfoy - 05 Dec 2010 o bella.:> sigur. lasa ca am gasit o piesa de colectie, costum de mos craciunita.:> ti'l trimit ca o crestina ce sunt sa il vezi si apoi mi'l iau inapoi=)))) @jade cred ca au vrut sa aiba magazine peste tot prin tara, au inceput parca(,) cu sibiu, cluj si targu-mures..ca sa inceapa cu centrul romaniei ![]() ![]() nici eu nu credeam ca se abate vreo firma mare in orasul asta uitat de lume ![]() ![]() ![]() ![]() acum doar ma dau mare=)) vii in vizita prin severin si ne facem de cap o zi si o noapte:> nu am apucat sa vad tot tot ![]() pana la urma new yorker nu e cine stie ce la calitate (gen kenvelo), dar are preturi accesibile si ADOR FIECARE PARTICICA A MAGAZINULUI ALA ![]() ![]() Re: Cadouri de Craciun:) - Hayley M. Alden - 05 Dec 2010 Heiii... Eu de Mos Nicolae m-am hotarat deja ce sa-mi iau [ce-i drept, costa 70 lei+transport]. Tricou cu Metallica ![]() Re: Cadouri de Craciun:) - Jessica F. Jersey - 05 Dec 2010 galatiul nu are New Yorker , dar braila are Am fost ieri cu mama aka Mos Nicolae sa imi iau ceva , si am luat IN SFARSIIT un tricou din ala pe care scrie I heart NY. Imi doream din vara unul Si culmea ca l-am luat pe ultimul ![]() Re: Cadouri de Craciun:) - Judith Cuddlylove - 05 Dec 2010 hmmm ciudat, dar chiar nu vreau nimic de Craciun o.O. Nu credeam sa vina ziua asta vreodata Re: Cadouri de Craciun:) - Crysella Blythe - 07 Dec 2010 Mi-am facut singura un cadou de Mos Nicolae. Mi-am luat din proprii mei bani (alocatia care nu mai imi venise de cand implinisem 18 ani, deci se stransesera peste doua milioane si jumatate - sau mai bine zis ce-a mai ramas din ea...) niste botine criminale de la Benvenutti, la reducere - visinii, cu aspect d-ala ''invechit'' (sau tocit mai degraba), cu tocuri de vreo 10 si cu cate cinci tinte pe dunga aia de la spate. Deci multumesc mie Cat despre Craciun... o sa-mi fac cadou o noua sticla de Sheriddans. (Am cam avut un soc cand am vazut cat e in magazin dar in fine, o fi mai scump in centru, unde m-am uitat eu, ca na...). Re: Cadouri de Craciun:) - Rosalie Vivienne Alden - 07 Dec 2010 Iara din aiai?:-w ![]() Ne arati poza cu botinele?; ![]() Re: Cadouri de Craciun:) - Bella Emily Rose - 07 Dec 2010 Eu mi'am cumparat astazi o pereche de blugi si pentru prima data pot spune ca sunt total multumita de ei. [ Banii sunt de la parinti ] Re: Cadouri de Craciun:) - Bella Emily Rose - 07 Dec 2010 Imi plac botinele , Ginny ![]() |