Darkmark RPG Forum
Black Wolves' return - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Artists' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-artists-hangout)
+--- Thread: Black Wolves' return (/t-black-wolves-return)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: Black Wolves' return - Lexie Stryder - 04 Mar 2012

• Mersi Isa, e perfect setul >Happywide<
    sper sa nu te superi totusi daca imi pastrez avatarul asta cu gif (imi placea prea mult @_@) Wink)

RE: Black Wolves' return - Isolde du Maurier - 04 Mar 2012

Nu prea imi place asezarea textului, si linia aia neagra [dunga, de fapt] de sub el Thinking In rest, nu am ce sa-ti reprosez, doar ca ai putea sa mai umbli pe la culori Thinking [Layer-> New Adjustement Layer-> Selective Colors si te joci pe acolo pana gasesti ceva dragut, care sa-ti placa. De asemenea, poti folosi Color Balance, sau ce mai e pe acolo, o sa vezi ca iese mult mai bine Thinking ]
Apropo, decupezi foarte bine Heart

RE: Black Wolves' return - Rosalie Vivienne Alden - 04 Mar 2012

Ador setul pentru Lexie si textul. Love
Te perfectionezi pe zi ce trece. Wink)

RE: Black Wolves' return - Julieta D. Thibault - 05 Mar 2012

Genial setul pentru Lexie Love>Happywide<

RE: Black Wolves' return - Isabella River - 11 Mar 2012

• Multumesc tuturor. Mai ales India, pentru observatii - imi sunt de mare folos. :3 >Happywide<

Aaaasaa. My dear friend, Raizen Isildur/Crixus/Spartacus si celelalte nume, ti-am facut setul pe care l-ai comandat acum.. cateva zile. L-am facut cu topaz, asa cum ai cerut, dar am si varianta fara, varianta fara text, inclusiv psd'ul, dar asta discutam pe mess.

[Image: raizav1.jpg] [Image: 17915656.jpg]

Mie personal imi place mult avatarul. E badass asa. =)))) >Happywide<

RE: Black Wolves' return - Rosalie Vivienne Alden - 11 Mar 2012

Imi place setul. Heart ador avatarul. Love si fontul cu care ai scris "Raizen Isildur" e genial. Wink)
Felicitari! >Happywide<

• Pai da, eu ce-am zis: avatarul e badass, i se potriveste. =))))) Oh, sa adaug si Spartacus la "lista de nume ale lui Raiz" de mai sus. Thinking
    Si font'ul stiu ca ii place mult, asa ca a fost prima optiune. =))))
    Anyway. Thanks, Rose. >Happywide<

RE: Black Wolves' return - Julieta D. Thibault - 11 Mar 2012

Genial Heart imi placeLove

RE: Black Wolves' return - Lexie Stryder - 11 Mar 2012

• Si mie imi place setul, Isa LoveLove e foarte bine realizat si imi place cum ai imbinat toate imaginile >Happywide<
    totusi, ai putea lucra mai mult la culori (pe la Selective Colors, Color Balance, sau Channel Mixer etc). Incearca pe acolo si sa te mai uiti la colorize-urile de la semnaturile de pe site-ul ala pe care ti l-am dat ^_^
    oricum, e smechera, felicitari >Happywide<

• Multumesc, Lexie. >Happywide<
    Dap, o sa ma uit - vreau sa vad cum sa fac efectul asta la culori sa fie cam ca la semnatura ta. Thinking E genial. O_O Vazusem modelul pe site-ul respectiv [era un sig cu Nina Dobrev, parca modelul], dar pe moment nu am avut rabdare. :3
    Again, thanks sis. Love >Happywide<