![]() |
|
©Roxx.Photography - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Artists' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-artists-hangout) +--- Thread: ©Roxx.Photography (/t-%C2%A9roxx-photography) |
RE: Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vise. - Melisse Y. Carter - 22 Oct 2011 Ceeee cool o.O oricum ai mei nu m-ar fi lasat, oricat de buna as fi la invatatura ![]() Btw, felicitari
RE: Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vise. - Isabella River - 22 Oct 2011 Mhh, stai ca sa nu intelegi gresit, ai mei nu au fost de acord cu asta doar pentru ca as fi eu buna la invatatura. =))))))))))))))) Ala a fost doar asa, un plus, prin care am dovedit ca am totul sub control. Pur si simplu au vazut ca el e un baiat cuminte, educat si alea alea. Mna, parintii mei au discutat cu ai lui si chestii. :- ?? Deci acum e ceva.. normal atat pentru noi, cat si pentru familiile noastre. RE: Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vise. - Isolde du Maurier - 23 Oct 2011 Vai, Iss, ce poveste frumoasa Si foarte romantica Cu greu mai intalanesti asa ceva in zilele noastra :-< RE: Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vise. - Isabella River - 23 Oct 2011 Hihi. Da, asa este. Dar eu cred ca orice om poate fi special si "diferit" in sensul acela bun si dragut, daca gaseste persoana potrivita. ![]() Iiiiiin alta ordine de idei [asta ca sa revenim la subiectul propriu-zis al topicului ], am mai gasit niste poze. Unii dintre voi cred ca le mai stiti / le-ati vazut pe FaceBook, dar sunt modificate putin si arata mai bine, zic eu.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vise. - Jennifer L. Campbell - 23 Oct 2011 Iiii, chiar este foarte romantica povestea si sa va duceti toti patru la munte este..8-> Foarte frumos ! ![]() Acum revenind, pozele sunt minunate > < In a treia poza este Jenna cand era mica ? ![]() ![]()
RE: Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vise. - Melisse Y. Carter - 23 Oct 2011
RE: Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vise. - Effy K. Dietrich - 23 Oct 2011 Doamne ce poveste romantică ![]() Rar întâlneşti aşa ceva în zilele noastre şi chiar mă bucur când aud că mai există şi oameni care nu au o relaţie doar pentru că aşa e la "modă " . Felicitări! ![]() Cât despre poze, sunt geniale. Cel mai mult îmi plac prima, pur şi simplu ador acel roşu al razelor, şi pozele a3a şi a4a. Jenna e aşa drăguţă, mai ales în poza în care dă cu botul spre pui . Aşa drăguuuuţ ![]() ![]() Ahh, şi îmi place medalionul din ultima
RE: Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vise. - Hayley M. Alden - 23 Oct 2011 Ah, deci vreau sa-mi cer scuze ca n-am mai trecut pe aici . In schimb, ti-am vazut toate pozele si chiar am ramas uimita . Te pricepi foarte bine la fotografiat> <. Si, la fel ca Elizabeth, este asa de bine sa vezi ca se mai gasesc si in zilele noastre niste adevarate povesti de dragoste 8->.P.S.: pozele cu Jenna si cu puiul sunt mortale=)). RE: Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vise. - Isabella River - 23 Oct 2011 @Jennifer. Da, in toate pozele in care se vede un cap / un corp / o coada [=)))))))))))] de Rott, este Jenna. Dar da, cand era mai mica.@Mell. Hih, multumesc mult. > < In aia cu "Hold on the memories in your heart" este o camera de filmat, pentru ca eu de obicei sunt mereu cu ea dupa mine. Pentru fotografii, am telefonul, care are 5 mega-pixeli si face poze foarte bune [am ca dovada toate pozele din topicul asta].@Elisabeth. Multumesc mult. > < Eu ador medalionul ala, plus ca e albastru, care e culoarea mea preferata. 8->@Hayley. Mersi. Speram chiar sa pot face un curs de fotografie peste ani, dar.. who knows. Da, stiu, sunt facute atunci cand ii era frica de puii de gaina [asta pe la 3 - 4 luni]. era tare comica. ![]() Va multumesc tuturor, parerile voastre conteaza enorm pentru mine ! > <RE: Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vise. - Jennifer L. Campbell - 23 Oct 2011 Ce haios =)))) sa ii fie frica de un puiut de gaina =))) era atat de dulce si micaa Jenna atunci :-o ![]() daca este cum ai spus, la fel de rea ca Rolf, inseamna ca trebuie sa ma feresc deoarece o am promisa de la Rolf ca o sa ma muste si poate sar amandoi pe mine =)))
|