|  | 
| Parerea despre membri - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Parerea despre membri (/t-parerea-despre-membri) | 
| RE: Parerea despre membrii - Kennya Allen - 12 Nov 2011 Ginn... Esti cea mai potrivita persoana cu care poti vorbi pe skype, cand apari tu sclipiceste totul in jur. =)))) Am observat ca esti o persoana foarte atenta si sufletista. Sper sa vorbim totusi mai des, cum faceam inainte. RE: Parerea despre membrii - Jennifer L. Campbell - 12 Nov 2011 Kennyut`o, perverso, daca nu raspunzi odata pe mess te bat b-( P.S. Te iubesc si mi`ar placea enorm sa ne vedem vreodataa  deja ma gandesc cum o sa se uite lumea la noi pe strada cand vom pune ideile noastre geniale in aplicare =)))) 8-> RE: Parerea despre membrii - Ginny Anne Alden - 12 Nov 2011 (12 Nov 2011, 21:49)Kennya Allen Wrote: Ginn... Da bai  pacat ca mi s-au stricat draciile alea de casti  ca altfel sclipicea totul pe aici   Si eu te ubesc mai tocatoare de energizante >  < si vreau clar sa mai vorbim   Si zuza luv you si nu mai pune a suflet toate tampeniile si toti prostii >  < RE: Parerea despre membrii - Jennifer L. Campbell - 12 Nov 2011 Si eu te iubesc, si ai dreptate >  < multi mi`au spus asta, si chiar incerc sa o fac >  < RE: Parerea despre membrii - Veronique A. Dupont - 15 Nov 2011 
 RE: Parerea despre membrii - Bell Evans - 15 Nov 2011 Ronnie  In primul rand trebuie sa spun ca esti foarte talentata, iar asta e un adevar pe care nu il poate contesta nimeni. Si in al doilea rand, esti o persoana deosebita cu care ai ce vorbi si nu ai ezitat niciodata cand te-am rugat sa ma ajuti cu ceva, iar eu apreciez lucrurile astea. Esti mai deosebita de restul lumii, dar intr-un mod bun >  < RE: Parerea despre membrii - Ginny Anne Alden - 15 Nov 2011 Bells >  < heh nu cred ca mai are rost sa spun,insa esti o persoana foarte speciala pentru mine. Nu am prea vorbit noi pe mess,insa la conferinta era... bai nene     Asa ca nu cred ca mai are rost sa spun ce persoana deosebita esti!   RE: Parerea despre membrii - Jennifer L. Campbell - 15 Nov 2011 Ginny, sti foarte bine parerea mea despre tine >  < in scurt timp m`ai facut  sa am o incredere enorma in tine, si imi esti ca o sora >  < Imi pare super bine ca te`am cunoscut, si in curand ne vom vedea iar  cand ies de la scoala poate ne intalnim la Obor  Te iubesc mult, zuz`o !  @ Ronnie: tnx, apreciez ! >  < RE: Parerea despre membrii - Lucas Sasha Neitzke - 22 Nov 2011 Hey..ce pot sa spun despre tine Jenn daca nu doar lucruri bune, >  <  as putea sa-ti numar pe degete toate calitatile pozitive pe care le posezi insa cred ca nu o sa-mi ajunga nici cele de la picioare  deci..aaador felul tau de a posta, deoarece doar la asta ma limitez acum, avand in vedere ca nu ne cunoastem prea bine insa stiu cum scrii si imi place foarte mult  . Chiar daca nu avem nici un topic (cu acest perosnaj), te cunosc in RP si te apreciez. >  < RE: Parerea despre membrii - Isabella River - 22 Nov 2011 Lucas, pari foarte de treaba.  Am auzit numai lucruri bune despre tine. Si sincer imi pare rau ca nu am apucat sa facem un RPG impreuna sau sa vorbim, pentru ca.. mna, nu pot spune ca te cunosc atat de bine, doar din ce am mai vazut pe forum.  >  < |