![]() |
Addie' Cullen - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +---- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire) +---- Thread: Addie' Cullen (/t-addie-cullen) Pages:
1
2
|
Re: Addie' Cullen - Ema Snow - 20 Dec 2010 Salut! Bine ai venit! Distractie placuta si ne vedem la RPG! ^_^ P.S. Cerere de prietenie in asteptare Re: Addie' Cullen - Valentino Gaunt - 20 Dec 2010 Have fun Addie . o singura remarca : sange semi-pur cu sange pur nu cred ca mai reiese sange pur. eu tin minte ca citisem ca e indeajuns un mudblood in familie sa ii strice statutul. dar nu bag mana in foc deci nu sariti sa ma contraziceti Re: Addie' Cullen - Veronique A. Dupont - 20 Dec 2010 1. Schimba-ti imaginea de la avatar pentru ca apartine unei membre, Bree, iar pentru a o folosi trebuia sa-i ceri voie. 2. Numele de familie Cullen e luat. Stiu ca o sa ziceti ca multe nume sunt asa, dar trebuie sa recunoastem ca numele de Cullen nu este un nume tocmai comun. 3. Vad ca m-ai trecut pe mine si pe sis [Helena] la persoane importante, dar n-am nici cea mai vaga idee cine esti. Oricum, multumesc... Bine ai venit! Have fun & happy posting.... ~Ti-am dat cerere de prietenie P.S. Scuze daca am parut dura, dar e dimineata ![]() Re: Addie' Cullen - Bella Emily Rose - 20 Dec 2010 In legatura cu avatarul lui Bree , prima data chiar am crezut ca e ea . In fine . sper sa te distrezi Si . poate ne vedem la Rp ![]() Re: Addie' Cullen - Desiree Rose Goth - 20 Dec 2010 Bella Emily Rose Wrote:In legatura cu avatarul lui Bree , prima data am crezut ca era ea.Acelasi lucru am crezut si eu Cum de e jumatate de popor de DarkMark trecut la persoane importante? Din cate stiu tu esti nou venita pe la noi ( sau poate ca ne-ai spionat cateva zile inainte sa-ti faci cont..? ) In fine.Sper sa te distrezi si sa fii activa > ![]() Re: Addie' Cullen - Jade A. Crawford - 20 Dec 2010 Adeee, in sfarsit ti-ai completat fisa > ![]() Pentru cei de pe forum, ea e zuzulica mea din realitate Suntem in aceasi clasa. ![]() Have fun & Happy posting Si tine cont de avertizarile celorlalti in legatura cu numele & avatarul &sangele E primul tau cont pe un forum RP nu? Si inca o mica biata intrebare: -tu ai pus la persoane importante oameni pe care nici macar nu ii cunosti, iar pe mine nu? aste e cam strange... poate dia un edit si scrii pe parcurs, pe masura ce cunosti oameni. Addie' Cullen - Addie L. Crawford - 20 Dec 2010 Nume: Addie Prenume :Cullen Varsta: 15 ani Sex :fata Ziua de nastere: 19.03.1995 Orasul unde a copilarit: Los Angeles Mama :Lilian Cullen,37 ani,sange semi-pur,profesoara de "Farmece" Tatal :Joseph Cullen,profesor la Istoria Magiei,40 ani,sange pur Statutul Sangelui :sange pur Inaltime:1,75 Greutate :52 kg Corp :suplu. Par :saten Ochi :caprui Par actrita/actor care reprezinta personajul:- Ii place ![]() Ii displace ![]() Puncte forte :vraji asupra naturii(uneori fara bagheta),foarte isteata,un talent deosebit la desen Puncte slabe ![]() Obiceiuri :sa stea cu cea mai buna prietena Amortentia mirosul preferat :mirosul marii,clatitele facute de mama, Casa alege dintre: Ochi-de-Soim Bagheta:Bagheta Lunii Rude :frate:Robert A. Cullen verisoara:Gabrielle Black verisoara:Beezus Black bunic:Martin Cullen bunica:Ann Cullen verisoara de gradul II:Macy Mars,Lisa Mars Persoane Importante : Talente alege una singura dintre : , Vindecator, Abilitati alege cateva dintre : vraji fara bagheta, Altceva :fire foarte calma,misterioasa,dar uneori incapatanata,vrea sa devina un vrajitor imporant, Trecut ![]() ![]() Nume :Adelina sau Adee' Varsta:11 -12 ani Experienta RPG ![]() Alte Personaje :n-am mai facut Despre tine :exact ca si RPG-ul meu Re: Addie' Cullen - Skynet Barklord - 20 Dec 2010 Welcome, Addie Bine ca ti-ai facut descrierea Imi amintesti de Adda Cullen, o membra de pe DarkMark foarte importanta pentru mine. Zici ca nu ti-ai mai facut alte personaje. Have fun Re: Addie' Cullen - Rosalie Vivienne Alden - 20 Dec 2010 Bun-venit , sper sa te distrezi pe aici. >;d< ~Ti-am trimis o cerere de prietenie~ Re: Addie' Cullen - Bell Evans - 20 Dec 2010 hey bun venit have fun pe aici si ms ca sunt trecuta la persoane importante..si Rose la fel desi ea nu a mai intrat de luni ciudat oricum ne vedem la rpg ![]() |