![]() |
First way to Hogwarts - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: King's Cross (https://www.darkmark.ro/f-king-s-cross) +--- Forum: Expresul de Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-expresul-de-hogwarts) +--- Thread: First way to Hogwarts (/t-first-way-to-hogwarts) |
First way to Hogwarts - Claire Afere - 28 Oct 2011 Just me and Eliza Cyreno Trecuse bariera in fuga , teama punand stapanire pe ea . Vroia sa scape de acel sentiment ce o facea sa tremure . Voia sa ajunga cat mai repede in partea cealalta . Insa intrebarile ii aduceau si mai mult spaima , precum : "Oare nu ma voi ciocni de acest perete ? Oare voi ajunge in alt loc si nu in gara ? " Si multe altele , insa Eliza o tinea de mana si ii zambea cu caldura .
"Voi reusi , voi reusi , VOI REUSI ! " Ajunsera de partea cealalta inca fugind , pana cand Green pusese frana . Deschisese ochii in fata ei conturandu.se o sina de fier . Daduse drumul carutului si mersese in fata acestuia . "Exact la limita Eliza ! " zise ea surprinsa . Prietena ei nu ii spusese nimic , privind absenta un grup de copii ce vorbeau cu parintii lor pesemne . Gara aceea era plina de copii , mici si mari , si cu parinti , bunici sau alte rude de ale lor , luandu.si la revedere pentru un timp indelungat . Unii venisera singuri , ca ele , si priveau cu nonsalanta cum parintii plangeau la vederea copiilor lor urcati in tren . "De ar fi fost si parintii mei aici , era mai bine . Cred ! " Oftase incet , pe ascuns , iar mana fina a Elizei ii atinsese umarul gol . "Hey! Calmeaza.te ! Eu merg din anul intai singurica la Hogwarts , fara ca parintii mei sa ma urmeze . Crede.ma ! O sa fie bine . " Ii facuse cu ochiul , apoi isi luase bagajele din carut si urcase repede cele trei trepte . Claire isi luase privirea de la oameni la tren . Era de un rosu aprins si scotea aburi pe un tub negru si sunete ascutite . Ramasese pitit locului , incapabila sa inteleaga ce trebuia sa faca. "Claire ! Vin.o ! " RE: First way to Hogwarts - Eliza G. Blest - 28 Oct 2011 Simtea tristetea lui Claire si ii intelegea si motivul "parintii" . Si ea vroia cand a mers prima oara la Hogwarts sa vina cu parintii ei . Sa le asculte sfaturile , sa le spuna ca totul va fi bine . Insa nu a fost niciodata asa . Intotdeauna s.a simtit exclusa fata de ei . De ce sa mai spere ca vor veni?Asa ceva pica din sperantele si viitorul ei . Insa nu voia ca si altii sa treaca prin acelasi lucru ca si ea . Doar cei pe care.i cunoaste si ii are ca prieteni . Ii spusese niste cuvinte lui Claire , ca s.o linisteasca si i.a schimbat putin sentimentele . Urcase in tren , incercand sa isi i.a mintea de la parintii ei , asteptand ca prietena ei s.o urmeze . Se auzise fluieratul obisnuit ce anunta plecarea acestuia , dar nici urma de Cly . Deschise o fereastra , zarind.o pe printesa . "Claire . Vin.o ! " Aceasta isi luase bagajele si urcase cu greu cele trei trepte . Exact la timp caci trenul incepuse sa mearga . "Acum , sa gasim un compartiment !"spuse viperina dupa ce o vazuse pe printesa intreaga si cu toate bagajele cu ea . Mergeau pe coridorul stramt , verificand fiecare compartiment , mai toate fiind ocupate . Ajunsera la capatul vagonului , unde nimerisera unul gol . "Haide . Aici vom sta ."Intrasera si isi pusesera bagajele la locul lor si se trantise pe canapea , amandoua asezandu.se langa fereastra mare . "Acum , ne indreptam spre Howarts si pe urma in pat . Ma intreb unde vei fi sortata ... "se intrebase Eliza , rostind cu voce tare . Printesa o privea buimaca si zise .... RE: First way to Hogwarts - Claire Afere - 29 Oct 2011 Compartimentul era simplu . In stanga si in dreapta erau banchete maronii , intregi , spre uimirea ei , caci acel tren mergea de mai bine de o suta de ani , si nu toti copii erau ... cuminti .
"Poate ca il curata de fiecare data dupa ce duc o tura ." Isi ridicase bagajul voluminos pe un loc destinat lor , apoi se asezase mangaind absenta bufnita , Sheyra . Privea pe geamul mare din stanga sa si nu era sigura daca se poate rezema de fereastra . "Nu , din cate stiu eu . "spuse viperina in continuare . "Ma intreb in ce casa vei fi ... "continuase ea absenta , jucandu.se cu o suvita verde . "Adica ? Ce sortare ? Trebuie sa imi arat abilitatile in magie sau ce ? " "Nu , stai calm ! Profesoara McGonagall iti va pune jobenul magic pe cap si acesta va vedea cat de buna vei fi pentru o casa .Sunt patru case : Viperini , Ochi-de-Soim , Astropufi si Cercetasi . Fiecare are un motto anume si fiecare este potrivit casei sortate . La inceput nu iti dai seama , dar pe urma , incepi sa te prinzi cum vine treaba . " Cuvintele Elizei incepusera mai degraba sa o sperie pe printesa . Nu a fost niciodata la o scoala de magiei si indoiala o rodea . "A fost o idee buna sa merg la Hogwarts ?" "Tu , fiinta ,stai calma , atata vreme cat ai fost admisa la aceasta scoala , nu trebuie sa iti faci griji " , zise Green de parca ii citise gandurile . RE: First way to Hogwarts - Eliza G. Blest - 18 Nov 2011 Peisajele mohorate ii aduceau aminte de sora ei mai mica , antipatica . Ii placea sa le priveasca , in timp ce gandurile ei zburau aiurea . Dar ce bine ar fi fost daca erau toate de bine . Insa nu se intamplase asa . Ca de fiecare data , franturi din certurile cu parintii , toate avand ca tema incercarea lui Green de a-si ajuta sora , zburau prin cap , lovind puternic gandurile pozitive . Insa ei intelegeau cu totul altceva . Credeau ca vrea sa se dea mare in fata surorii si a lor si sa le ia locul parintilor . 'Ceea ce nu e adevarat!' Claire vorbea despres scoala, punandu-i prietenei ei mai multe intrebari despre aceasta . Spre bucuria Elizei , incepea sa se simta mai bine . Faptul ca vorbeste despre altceva in afara de familia ei , o facea sa se gandeasca mai normal si chiar sa uite . 'Si apoi , nu mai vad motivul pentru acest talmes balmes . E prea de tot . Gandeste asa , ce o fi , o fi si nu vei mai putea schimba nimic. Risca orice si apoi gandeste-te la consecinte . Eu una , asa fac . Nu te gandii ca parintii mei mi-au dat o educatie idioata ... in fine , in afara celor 7 ani de acasa , ei nu au mai contribuit la educatia mea . M-au lasat pe mine sa ma ocup cu asta . Daca nu le convenea , ma trimiteau la bunici . Din cauza lor nu am putut sa merg la Hogwarts de la 11 ani , dupa cum este obiceiul.Ci la 14 ani . Tu cati ani ai ? Nu pari a fi de 11 ," zisese ea ,razand in sinea ei . RE: First way to Hogwarts - Claire Afere - 19 Nov 2011 Pe chipul ei disparuse indoiala , urmata de tristetea la despartirea cu parintii ei . "Eliza , eu nu sunt ca tine . Oricum , nu imi pot da seama cum de poti fi asa de indiferenta. Vorbim totusi de parinti nostrii . Cei care ne-au crescut si ... " "Si ajunge ! Stiu ce vrei sa spui , dar nu mai are efect si la mine . " "Bine bine , insa nu am mai cunoscut in viata mea o astfel de persoana ," se lasasee Cly batuta . 'E ciudata aceasta fata . Se vede ca a avut probleme grave . Dar o las in pace .' Statea cu capul sprijinit de mana stanga , indreptat cu privirea spre geam . Peisajele acelea , ii erau foarte cunoscute . Planetele Pamant si Kensas nu se diferau foarte mult . Pe Terra sunt oameni intr-o taraba iar in cealalta , animalele . Insa in Kensas , oamenii nu exisa . 'Oare ce vor crede noii mei prieteni ca eu nu sunt tocmai ... umana ? Mai degrab , sa incerc sa ascund acest lucru . Dar .. cat voi rezista ? Luna plina ma va readuce la forma mea initiala . Doar aunci cand razele ei ma vor atinge . Ceea ce inseamna ca ar trebui sa ma ascund in castel . ' Nu era tocmai stilul ei sa se ascunda . Ii placea sa stea in natura , sa priveasca , caderea de stele argintii si sa alerge printre copaci . Incepea sa duca dorul casei , imparatiei , planetei ei insa gandurile ei fixe o opreau sa planuiasca o evadare pentru a pleca . "Ahm , Eliza .. este vreo materie care se face sub cerul liber ? " intrebase incet , nestiind daca viperina a prins ideea . "Da . astronomie . Dar numai la examenul de sfarsit de an se face in cerul liber . De multe ori s-a nimerit sa fie luna plina ... " RE: First way to Hogwarts - Eliza G. Blest - 19 Nov 2011 Atunci cand viperina pomenise de luna plina , printesa se cutremurase din toate incheieturile .Oftase incet , incercand sa gaseasca ceva ce sa faca . Dar intr-un tren , ce merge 10 ore in continuu , era imposibil . Oricum in cazul Elizei . 'Era buna si o carte sau un sudoku...ceva ! Ma intreb cand mai vine doamna cu dulciurile .Liniste totala . Pana si Cly a cazut prada ei . Iar peisajele . MOHARATE ! Cineva sau ceva sa ma scoata din acest loc ! Repede ! Simt ca innebunesc! ' Se ridicase in picioare , iesise din compartiment , intrand in holul galagios . Un grup de elevi din anul II vorbeau cu tonuri ridicate , cu alte cuvinte , tipau unul la altul . 'Din ce motiv ? ' Cartonasele cu broaste din ciocolata . Sau cum s-or mai numi si alea . "Eu nu il am pe Dumbledore . In schimb tu ai si dublura . Sa facem schimb! " "Nici daca m-ai blestema , tot nu ti-as da-o . " "Dar ... ai promis ." Baiatul afectat umpluse cu o ultima picatura paharul . Eliza se apropiase de micul grup intrebandu-i pe un ton calm , care e problema . "Nu e treaba ta , " ii raspunsese un baiat , pe un ton taios . "Pleaca de aici muiere ! " zise copilul care nu era de acord ca "prietenul lui" sa aiba de la el dublura . "Avem o mica problema . Nu ma pot misca de aici . Deci , trebuie sa ma suportati si sa imi spuneti "motivul" pentru care faceti atata zarva . " Primul copil pufnise si o privea pe Eliza de parca voia sa o ucida . "El mi-a promis ca daca ii va cadea Dumbledore , imi va da mie cardul .Iar acum nu vrea sa respecte promisiunea , " zise celalalt aproape plangand . "Deci , ti-a promis . Si nu ai de gand sa faci ce ai zis ? " "NU E TREABA TA ! " cu un ultim tipat , isi scosese bagheta si era pe cale sa rosteasca ceva insa.. RE: First way to Hogwarts - Claire Afere - 20 Nov 2011 Eliza iesise din compartiment intoarsa pe dos , dintr-un motiv pe care Cly il intelegea . Ramasese singura in acel locsumbru , cu mintea zburand aiurea . ‘Aceste examene se dau la sfarsit de an . Ceea ce inseamna ca e vara . Cred . Nu e tomai un anotimp potrivit in care sa zic ca racesc . Deci , o sa am nevoie de cu totul altceva . e ranit , dar cum sa ma ranesc ? Daca ma arunc de la inaltimi mari , ori ma prind de ceva ori cad in patru labe , cum am invatat pana acum .De ranit , nu ma pot rani , caci pielea mea e rezistenta . Deci , nu am idei cum sa fiu internata in acea noapte . Poate ca nu va fi deloc luna plina ..-de cele mai multe ori este luna plina – ‘ canta vocea Elizei in mintea acesteia . ‘Sau va fi . Ma intreb totusi . Daca va fi luna plina si eu nu sunt anuntata si voi fi incontienta de acest amanunt , cum va reactiona profesorul sau profesoara la vederea coltilor mei ce formeaza un zambet angelic , dar ascutit ? Sigur , va lesina . Precum si ceilalti colegi ai mei , ce vor tipa si vor fugi ca bezmeticii .... Ce-a fost asta ? ‘ Trenul se zgaltiise puterni de parca ar fi fost lovit de ceva . RE: First way to Hogwarts - Eliza G. Blest - 20 Nov 2011 Viperina era practic .. pe jos . Cu picioarele in sus si cu capul lovit de ceva tare . Se asezase in fund , masandu-si cu o mana capul . ‘Nu e posibil ca acel copilas sa ma fi lovit . Nu e in stare . Si apoi , eu nu l-am auzit . Inseamna ca trebuie sa fie cu totul altceva . Numai ca ..ce ? ‘ Se ridicase in picioare si parcursese trei metrii pana la grupul de copilasi . “Tu faci ce ai promis , inteles ? Si daca tu esti de vina pentru acest incident , vei avea mari probleme ! “ “Eliza!” se auzise vocea lui Claire . Intrase in hol si fugise pana la ea , cu roba fluturand in spatele ei . “Trenul s-a oprit si nu cred ca am ajuns la scoala . E inca ziua . Ce se intampla? “ Liz il privise pe copil cu doi ochi care , daca ar fi fost dupa ea , in mintea ei , niste revolvere ,nu le-ar fi oprit sa traga in continuare. Dar se stapanise . “Nu stiu Cly . Nu s-a mai intamplat asta deloc de cand merg eu cu trenul . Poate ca este o avarie. Ceva a oprit trenul . “ Explicase aceasta insa printesa i-o luase inainte . “Adica ? Pe dinafara sau pe dinauntru ? “ “Sa speram ca .. “ ofteaza “ Pe dinauntru . Daca e de afara , inseamna ca .. suntem atacati , “ terminase ea propozitia cu un ton jos , dramatic si se intorsese cu o fata aspra asupra grupului de copii . “Voi , mergeti imediat in compartimentele voastre . Sa nu va mai vad pe aici ! Acum ! “ Insa , pe neasteptate , lumina se stinsese , lasand in urma ei numai intuneric si copii care plangea . Eliza ca mai mai ii venea sa isi dea o palma de nervi si sa urle la copii , dar tacuse din gura si isi mentinuse mana pe langa corp . “Hmm..iar tu ziceai ca este inca zi .. “ murmurase ea spre Cly , cu sarcasm in voce . “Lumos . “ O luminita albastruie se ivise de la capatul baghetei , cazand peste capetellor elevilor ce iesisera din compartiment . RE: First way to Hogwarts - Claire Afere - 20 Nov 2011 Printesa nu putea sa inteleaga de ce viperina inca mai vorbea cu acei copii . ‘Ba mai mult , mai mici decat mine! Niste tanci! ‘ “Eliza mama . Sa mergem frumos in compartimentul nostru si sa ne vedem de ale noas...” “Nu ! Mergem sa vedem de ce s-a blocat trenul . Tu poti sa stai aici linistita ! “ ii retezase vorba viperina . Nici una dintre ele nu mai rostisese niciun cuvant iar holul devenise dintr-o data linistit , gol si rece . Toti copii plecasera in compartiment si nimeni nu isi mai tinea capul in usa . “Ahm, se intampla ceva anume de ea linistea asta ? “ intrebase Cly batjocoritor , asteptand raspunsul Elizei ce nu mai venea . Se uita fix la capatul coridorului . “In care vagon suntem ? “ intrebase aceasta din urma dupa o tacere lunga . “Il al cincilea . De ce? “ “Inca trei vagoane pana la cel cu bagaje ,“murmurase aceasta nonsalant . O noua zguduitura de tren , iar fetele cazusera una peste alta . Parca era un cutremur , la cum era . Dar de unde ? “Claire ! Imi strivesti capul cu ... “ Printesa se ridicase imediat , energica si speriata , cu inima batand putin nebuneste , “Scuza-ma , “ rostise ea in timp ce prietena ei se ridica de la podea . “Nu face nimic . Esti ranita ? “ Silver daduse din cap in semn ca nu apoi se apropiase de un geam intredeschis . “Eliza , afara e intuneric total . Nici macar stelele nu se mai vad . Si e ingrozitor , plus ca e frig ... “ “E ciudat .. nici macar nu e ora 4 . Ia stai putin . Frig ? Asta nu e de la vreme . Avem probleme . “ Un geam din apropierea lor inghetase complet , si cu o singura atingere de o mana putrezita , se sparsese . RE: First way to Hogwarts - Eliza G. Blest - 20 Nov 2011 Capul incepusese sa dea semne de dureri profunde . Inercase sa-l calmeze dar simtea ca cineva o batea ca pe o toba . 'Nenorocire ! E imposibil sa fi ajuns la Hogwarts ! Ce se intampla ? ' Se ridicase incet in picioare , tinandu-i strans mana oferita de Cly . Apoi incepuse infernul . 'Dementori . E singura explicatie pentru care s-a oprit trenul . Acum ce mai vor ? ' Geamul din dreapta ei se sparsese in mii de cioburi , raspandindu-se peste tot in coridor , marea majoritate pe viperina . O silueta , daca i se poate spune astfel , invelita intr-o roba neagra , neagra , lunga pana in pamant si cu gluga asternuta peste "cap" , flutura in adierea verde a vantului . Isi intinsese mainile spre fete , Claire speriindu-se putin . "Stai calm . Orice ai face , gandeste-te la ceva frumos . Lasa bucuria sa curga prin venele tale . Zbori spre o lume paralela cu cea in care suntem . Numai asta ii tine departe . " Numai ca ceea ce spusese Eliza era greu sa se intample si la ea . Sa fie fericita nu era tocmai punctul forte al viperinei , dar Claire reusise . Ii simtea fericirea , se vedea clar si pe chipul ei . 'Zici ca e un inger caruia ii lipseste numai coronita de deasupra crestetului . ' Dementorul tipase strident de parca cineva il tinea de gat si nu avea aer , apoi plecase trantind usa in urma lui . "Ohh no .. Claire sa merge dupa el !!! " Tinea bagheta intr-o mana ,la nivelul ochilor si cu cealalta o tine strans pe Cly , tragand-o dupa ea . |