Sophie Adeline Clement - Fisa de Angajare
|
18 Aug 2010, 14:31
|||
|
|||
Nume Complet: Sophie Adeline Clement
Vârstã: 15 ani (RP) - 11 (real) Câte ceva despre voi: Sophie este o fata blonda, de cam 15 ani si jumatate. Ii place foarte mult sa invete si isi petrece o parte destul de mare din timp in biblioteca, unde isi doreste sa lucreze. Desi nu respecta mereu regulile, nu a incalcat regulile pentru un motiv rau niciodata - cel mai rau a incalcat regulile intrand in Sectorul Interzis, insa asta pentru a isi face tema (profesoara uitase sa semneze biletul ei pentru Sectorul Interzis) Abilitãți Speciale: niciuna Slujba doritã: Bibliotecar cu norma intreaga Vechime pe forum: cam 2 ani si jumatate Reputație: 30 ![]() |
|||
18 Aug 2010, 19:05
|||
|
|||
Slujba dumneavoastra are doar caracter de Role-Play, adica nu trebuie sa faceti nimic special.
Reveniti peste 30 de zile pentru a va revendica salariul. Va multumim, Staff-ul Darkmark ! |
|||
18 Aug 2010, 20:15
|||
|
|||
La cererea dumneavoastrã slujba pe care o dețineți necesitã acum moderarea forumului „Biblioteca” din Hogwarts.
Pentru a edita câmpurile din profilurile userilor, apãsați pe iconița din stânga conținutului câmpului, care apare atunci când puneți cursorul pe acesta. Dupã ce ați modificat ce trebuie, apãsați iconița din dreapta câmpului. Vã rugãm sã înțelegeți cã, orice fraudã adusã la adresa forumului, (prin asta înțelegându-se adãugarea, sustragerea sau modificarea de obiecte, galeoni sau alte detalii din profilul userilor decât în cazul în care modificarea este conform cererii userului respectiv) va fi pedepsitã cu ban permanent fãrã preaviz. Sunteți oficial moderatoare al forumului Biblioteca și Sectorul Interzis. Vã urãm succes la noua dumneavoastrã slujbã ! Reveniți peste 30 de zile pentru a vã revendica salariul. Vã mulțumim, Staff-ul Darkmark ! |
|||
18 Aug 2010, 22:40
|||
|
|||
As dori sa zic ca pe 20 pana pe 28 o sa plec la mare, si nu o sa am internet, asa ca as dori ca temporar munca mea sa fie preluata de una dintre ajutoare, care crezi ca se descurca mai bine cu Biblioteca.
Promit ca o sa am grija de tot ce trebuie cand ma intorc ![]() ![]() |
|||
19 Aug 2010, 20:23
|||
|
|||
Alege unul dintre ajutoare.
|
|||
19 Aug 2010, 21:17
|||
|
|||
As dori Bella Cullen sa imi ia locul.
![]() |
|||
18 Sep 2010, 16:43
|||
|
|||
Cred ca ar trebui sa primesc salariul. astazi ^^
![]() |
|||
18 Sep 2010, 22:34
|||
|
|||
Done. Reveniti peste 30 de zile pentru a va revendica salariul din nou.
|
|||
27 Dec 2010, 14:53
|||
|
|||
Din pacate, nu ati fost activa la slujba dumneavoastra si ati neglijat Biblioteca si cererea salariului. Imi pare rau dar trebuie sa va concediez.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|