|
Parerea despre membri
|
|
12 Nov 2011, 21:49
|||
|
|||
|
Ginn...
Esti cea mai potrivita persoana cu care poti vorbi pe skype, cand apari tu sclipiceste totul in jur. =)))) Am observat ca esti o persoana foarte atenta si sufletista. Sper sa vorbim totusi mai des, cum faceam inainte. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
|
12 Nov 2011, 21:52
(This post was last modified: 12 Nov 2011, 21:52 by Jennifer L. Campbell.)
|||
|
|||
|
Kennyut`o, perverso, daca nu raspunzi odata pe mess te bat b-(
P.S. Te iubesc si mi`ar placea enorm sa ne vedem vreodataa deja ma gandesc cum o sa se uite lumea la noi pe strada cand vom pune ideile noastre geniale in aplicare =)))) 8->
|
|||
|
12 Nov 2011, 22:49
|||
|
|||
(12 Nov 2011, 21:49)Kennya Allen Wrote: Ginn... Da bai pacat ca mi s-au stricat draciile alea de casti ca altfel sclipicea totul pe aici Si eu te ubesc mai tocatoare de energizante > < si vreau clar sa mai vorbim Si zuza luv you si nu mai pune a suflet toate tampeniile si toti prostii > <
![]() |
|||
|
12 Nov 2011, 23:05
|||
|
|||
|
Si eu te iubesc, si ai dreptate >
< multi mi`au spus asta, si chiar incerc sa o fac > <
|
|||
|
15 Nov 2011, 21:29
|||
|
|||
my momma { raised } me a prophet
|
|||
|
15 Nov 2011, 21:33
|||
|
|||
|
Ronnie
In primul rand trebuie sa spun ca esti foarte talentata, iar asta e un adevar pe care nu il poate contesta nimeni. Si in al doilea rand, esti o persoana deosebita cu care ai ce vorbi si nu ai ezitat niciodata cand te-am rugat sa ma ajuti cu ceva, iar eu apreciez lucrurile astea. Esti mai deosebita de restul lumii, dar intr-un mod bun > <
|
|||
|
15 Nov 2011, 21:42
|||
|
|||
|
Bells >
< heh nu cred ca mai are rost sa spun,insa esti o persoana foarte speciala pentru mine. Nu am prea vorbit noi pe mess,insa la conferinta era... bai nene Asa ca nu cred ca mai are rost sa spun ce persoana deosebita esti!
![]() |
|||
|
15 Nov 2011, 21:44
|||
|
|||
|
Ginny, sti foarte bine parerea mea despre tine >
< in scurt timp m`ai facut sa am o incredere enorma in tine, si imi esti ca o sora > <Imi pare super bine ca te`am cunoscut, si in curand ne vom vedea iar cand ies de la scoala poate ne intalnim la Obor ![]() Te iubesc mult, zuz`o ! ![]() @ Ronnie: tnx, apreciez ! > <
|
|||
|
22 Nov 2011, 19:54
|||
|
|||
|
Hey..ce pot sa spun despre tine Jenn daca nu doar lucruri bune, >
< as putea sa-ti numar pe degete toate calitatile pozitive pe care le posezi insa cred ca nu o sa-mi ajunga nici cele de la picioare deci..aaador felul tau de a posta, deoarece doar la asta ma limitez acum, avand in vedere ca nu ne cunoastem prea bine insa stiu cum scrii si imi place foarte mult . Chiar daca nu avem nici un topic (cu acest perosnaj), te cunosc in RP si te apreciez. > <
![]()
There is always one moment in childhood when the door opens and lets the future in
|
|||
|
22 Nov 2011, 19:57
|||
|
|||
|
Lucas, pari foarte de treaba.
Am auzit numai lucruri bune despre tine. Si sincer imi pare rau ca nu am apucat sa facem un RPG impreuna sau sa vorbim, pentru ca.. mna, nu pot spune ca te cunosc atat de bine, doar din ce am mai vazut pe forum. ![]() > <
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Ce crezi tu despre forum ? | Raizen Isildur | 3 | 2,378 |
10 Feb 2012, 09:15 Last Post: Isabella River |
|
| Parerea despre membrii | Kennya Allen | 1,244 | 169,246 |
02 Sep 2011, 22:41 Last Post: Jennifer L. Campbell |
|
| Totul despre zodii | Bell Evans | 79 | 19,618 |
25 Mar 2011, 15:35 Last Post: Belle Marie Snowdrop |
|
| Un documentar despre vrajitorie | Maya Lovegood | 5 | 2,180 |
22 Jan 2009, 12:42 Last Post: Sharma Sanara |
|
| Parerea despre RPG | Denis D. Diggory | 35 | 8,391 |
16 Jan 2009, 15:36 Last Post: Sharma Sanara |
|

deja ma gandesc cum o sa se uite lumea la noi pe strada cand vom pune ideile noastre geniale in aplicare =)))) 8->
![[Image: 15qoq5f.png]](http://i42.tinypic.com/15qoq5f.png)

pacat ca mi s-au stricat draciile alea de casti
< si vreau clar sa mai vorbim ![[Image: YotrHop.gif]](https://i.imgur.com/YotrHop.gif)

![[Image: Wqb5ph6.gif]](https://i.imgur.com/Wqb5ph6.gif)