|
Admitere 2012
|
|
12 Feb 2012, 23:07
|||
|
|||
|
Saracu baiat....trapped forever in friendzone
)
|
|||
|
12 Feb 2012, 23:17
(This post was last modified: 12 Feb 2012, 23:17 by Isabella River.)
|||
|
|||
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
|
13 Feb 2012, 18:25
|||
|
|||
(09 Feb 2012, 22:53)Ivy M. Howard Wrote: Ivy, nu e asa greu, ma uitam la notele obtinute anul trecut la mate, majoritatea 9 si, in schimb, la romana note de 8 la elevi destul de buni, deci iti dai seama ca nu o sa fie exagerat de greu, plus ca dam din 5-8 deci e mai usor .Eu vreau sa intru in Colegiul National "Alexandru Ioan Cuza" Ploiesti sau Colegiul National "Mihai Viteazul" Ploiesti la Filologie cu bilingv franceza sau engleza(la care intru mai intai =))), Stiinte Sociale sau Stiinte ale naturii . Sa iau si eu macar un 8 la amandoua si sunt recunosctator =)).
Il n'y a rien près de verité. ![]() |
|||
|
13 Feb 2012, 18:33
|||
|
|||
You run. I con.
|
|||
|
14 Feb 2012, 09:45
|||
|
|||
Il n'y a rien près de verité. ![]() |
|||
|
14 Feb 2012, 15:20
|||
|
|||
You run. I con.
|
|||
|
14 Feb 2012, 17:12
|||
|
|||
my momma { raised } me a prophet
|
|||
|
14 Feb 2012, 17:28
|||
|
|||
|
Eu, de exemplu sunt la liceul de mate info. Si da, mi se pare un profil destul de greu, fara sa tinem cont de faptul sa sunt doar in clasa a 9-a. Ideea e ca trebuie sa iti placa. Eu, de exemplu, nu am vrut cu nici un chip la mate. Pur si simplu stiam (si stiu) ca nu era (este) de mine. Eu am facut cam ca si Isa. La examene am luat la mate 7,75, iar la romana 9,90. Insa la mine a fost si problema cu orasul si asa. E un singur liceu in limba roana, insa si acela are o singura clasa buna si anume cea de mate info. Uneori imi pare rau ca nu m-am dus acolo unde am vrut cu adevarat, adica stiinte sociale, insa incep sa inteleg ca nu puteam alege ceva mai bun decat clasa in care sunt acum. Insa, nu vreu sa descurajez pe nimeni, asa ca, daca vreti la mate-info, si simtiti ca vi se potriveste, atunci GO ON, caci nimeni nu stie mai bine decat voi ce stiti si ce puteti.
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
|
14 Feb 2012, 20:56
|||
|
|||
|
Eh da si eu sunt boboaca
) cum se zice,si sunt la profil contabilitate-comert,si pot sa zic ca mi se potriveste.Prima data vroiam si eu la filologie,dar apoi am zis ca vreau si matematica la bac ca,asa am toate usile deschise la facultati.Fac si engleza si de toate,si dau bacul din engleza informatica economie matematica romana si inca ceva )Da nu stiu sigur ce .Ma rog,la matematica am avut nota 7 in examen si la romana 8,50..deci mia iesit media 8,55 cu aia de pe ani si etc, dar am avut medie destul de buna tinand cont de ceilalti care or avut niste medii praf .Asa ca cei care sunt pe a8a,ascultati si de sfaturile celorlalti si apoi calculati unde va e mai bine si acolo sa mergeti.SUCCES!> <
I am a Monster I deserve to Die .![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
|
15 Feb 2012, 21:47
|||
|
|||
|
Julieta se mai dau atatea probe la bac? eu stiam ca am fost ultima generatie cu 6 probe....
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| 2012 Bye - Welcome 2013 | Irine Wagner | 8 | 2,982 |
05 Jan 2013, 11:41 Last Post: Ada McNair |
|
| Admitere 2010 | Lyra Dust | 56 | 14,871 |
13 Jun 2011, 20:59 Last Post: Isabella River |
|
| 2012-Schimbarea polilor magnetici | Iseult Cromwell | 15 | 4,855 |
06 Jun 2009, 20:14 Last Post: Ginny Anne Alden |
|

)

< Stiu ca sunt foarte norocoasa ca l-am intalnit pe Matt - si ca de acum un an si 9 luni sunt cea mai fericita.
Iar Raiz e un prieten bun. El mi-a dat multe sfaturi de-a lungul timpului, mai ales legat de faptul ca eu pun totul la suflet si asta ma afecteaza mult uneori. Rad foarte mult cu ei doi si sincer, abia astept sa vina vara, sa ne intalnim toti trei.

.![[Image: loveiswhat.gif]](http://i1223.photobucket.com/albums/dd513/RobbyGFX/loveiswhat.gif)
).
Si mi s-a parut foarte simplu subiectul de examen.

![[Image: png_zps57cd7d86.png]](http://i1273.photobucket.com/albums/y404/paradise031/png_zps57cd7d86.png)

si acolo sa mergeti.SUCCES!>
.![[Image: T88yFgi.gif]](http://i.imgur.com/T88yFgi.gif)