|
make a wish.
|
|
27 Feb 2012, 22:03
|||
|
|||
I look so good I might die ![]() Give me a scotch. I'm starving. |
|||
|
27 Feb 2012, 22:12
(This post was last modified: 27 Feb 2012, 22:14 by Julieta D. Thibault.)
|||
|
|||
|
Se uita la el curioasa, sa-i afle si ea povestea.Nu-l prea vedea de partea Devoratorilor, dar fiecare are povestea lui si poate avea motive sa treaca pe partea lor.
-Pai..nu stiu cu ce sa incep.Am vazut ca, ai avut o expresie ciudata cand am pomenit de Magie Neagra.Ei bine..incep cu asta..Nu am poveste prea lunga dar ma rog.Totul a inceput..pe la varsta de 11 ani, cand eu cu sora mea am fost aduse la Hogwarts, pentru a invata magie..si sa stim sa ne descurcam. Dar pe parcursul timpului, tata ne invatase destule incat sa stim sa ne descurcam.Dar in ultimul timp, simteam ca se petrece ceva ciudat cu parintii mei si asa si era.Devoratorii i-au constrans sa treaca de partea lor..pentru ca, eu sau sora mea sa nu..murim .S-au sacrificat pentru noi, iar acum..sunt tinuti prizioneri..deoarece au cazut in capcana, doar ca sa ne salveze.Iar cu ceva timp in urma..ei bine ne-am aliat si noi cu ei, doar ca sa nu le faca rau parintilor.Familia Potter, este o familie puternica si de aceea Devoratorii o vor de partea lor. Desii..nu-mi prea place chestia asta dar nu am de ales..si se pare ca am batut destul de mult din gura..rase aceasta.Dar povestea ta..cum e? continua ea uitandu-se drept in ochii lui , prizandu-i privirea.Se ferea sa-i zica mai multe pe motiv ca, poate il plictisea..si povestea ei nu era prea interesanta. I am a Monster I deserve to Die .![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
|
27 Feb 2012, 22:44
|||
|
|||
|||
|
27 Feb 2012, 22:52
|||
|
|||
|
Se uita la el zambindu-i, vrand sa afle mai multe despre el dar vazu ca, ezita asa ca ii dadu pace.Nu vroia sa-l preseze cu nimic, se cunosteau doar de cateva ore si nu vroia sa faca impresia proasta in fata lui.Batuse destul din gura, si ii se paru impresionanta povestea lui.Se imagina deja ca parintii ei fiind plini de bani si sa ia..ore acasa.Nu era un lucru rau, dar ii se parea ciudat.
Ii zambi cald si ii auzi invitatia in Sectorul Interzis.Se lua dupa el, si dupa cateva minute de mers ajunsera intr-un final acolo.Isi lua roba la loc pe ea, deoarece acolo era mai frig si isi musca buza inferioara. Ajunse drept in drept cu el, simtindu-i respiratia calda ,inchizand ochii.Isi revenii repede, ca sa nu observa asta si zise: -Ei, si acum?..chicoti ea..asteptand un raspuns. I am a Monster I deserve to Die .![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
|
29 Feb 2012, 19:34
|||
|
|||
|||
|
29 Feb 2012, 19:44
|||
|
|||
|
Ajunsera in Sectorul Interzis, la partea unde avea Jake sa-si continue povestea.Deabea astepta sa vada ce istorie are familia lui Jake, mai ales ca..din cate observase era si o parte intunecata.Pasi usor pana ajunse langa el, din nou si astepta ca sa vada continuarea.
Isi dadu parul blond cu bucle de pe ochii albastri, si observa cum Jake ii intinde o carte in care se pare ca se afla istoria familiei lui.Zambii cald, si ii lua cartea din mana uitandu-se putin prin ea.O interesau mult acele povesti si carti, ii placea sa citeasca despre istoria unor familii mai ales despre Magia Neagra. Ramase umpic uimita auzind de Voldemort, deoarece nu crezuse niciodata ca, familia lui avea vreo legatura cu magia neagra.Inghiti in sec auzind-i cuvintele si zise: -Fi sigur ca o sa le citesc, daca nu acum..sigur no sa am ce face zilele viitoare si o sa ma apuc de citit..continua ea.Oricum cautam o carte buna...lua cartea in mana inca uitandu-se prin ea, dar dintr-o data observa o usa care se deschide usor, dar nu vedea nimica deoarece era intuneric.Isi scoase bagheta zicand "Lumos".. -Haide sa vedem ce e acolo..continua ea prinzandu-l de mana, alergand inspre partea aceea. I am a Monster I deserve to Die .![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
|
29 Feb 2012, 20:52
|||
|
|||
|||
|
29 Feb 2012, 21:47
|||
|
|||
|
Isi dadu ochii peste cap, si se uita in gol.Camera aceea era destul de intunecata, dar noroc ca avea bagheta la ea, asa ca o roti de 3 ori in aer zicand "Lumos"..si incaperea se lumina dintr-o data.Cercetasa stia de la tatal ei ca, in Sectorul Interzis se afla inca o camera secreta cu cele mai rare carti din tot tinutul.
Se uita la Jake si ofta.Observa ca, camera era destul de micuta dar plina cu rafturi cu carti dintre cele mai rare. -Uite, este o camera secreta in Sectorul Interzis unde gasesti cele mai rare carti din tinut, si nu multi stiu de ea.Ai zis ca, iti place sa citesti si m-am gandit ca, daca vrei iti poti lua carti de aici..fiind cele mai rare sunt si cele mai bune...continua ea cu un suras cald. Incepu sa se uite printre rafturi, cautand carti despre Magie Neagra..isi ocupa timpul citind despre Magia Neagra cat si despre efectele ei.Inghiti in sec si zise: -Ei? ce zici?.. I am a Monster I deserve to Die .![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
|
01 Mar 2012, 17:11
|||
|
|||
|||
|
01 Mar 2012, 17:18
|||
|
|||
|
Se uita la el, zambindu-i cald multumita ca, ii placea ce ii aratase.Camera aceea era veche de mii de ani dar nimeni nu o cercetase indeaproape incat sa stie fiecare particica a ei.Stiuse de ea de la tatal ei, si ea si tatal ei aveau o pasiune nemarginita pentru carti si se pare ca acelasi lucru il are in comun si cu Jake.
-Pai, tata imi povestise de camera aceasta cand eram mica, si mereu am fost curioasa sa o gasesc.Saptamanile trecute am decis sa o caut, si sa o cercetez intr-o noapte si uite ca am gasit-o.Dar, un lucru nu il inteleg de ce e tinuta ascunsa..de ochii tuturor. Se uita la el, si observa cum era fascinat de tot ce era acolo.Intradevar, aceea camera era superba pentru cei care stiau sa citeasca si sa simta o carte.Ii placea sa se afunde intr-o carte si sa simta tot pana la cel mai mic detaliu, mai ales cartile despre Magie Intunecata. I am a Monster I deserve to Die .![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

![[Image: wzOiJ.gif]](http://i.imgur.com/wzOiJ.gif)

.![[Image: T88yFgi.gif]](http://i.imgur.com/T88yFgi.gif)