|
Cum itzi imaginezi
|
|
31 Jul 2008, 14:37
|||
|
|||
|
GINNY- stii, ai avut mare dreptate, doar ca am parul putin, doar putin mai scurt
si mi te imaginez bruneta, par lung, ochi albastri si cred ca porti hainute punk. ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
|
31 Jul 2008, 15:26
|||
|
|||
|
punk
![]() ![]() ce descriere frumoasa Deci dupa ce ai postat, imi apare in fata ochilor o adolescenta de 16 ani imbracata intr'o rochie sexy, neagra, cu decolteu si cu un umar dezgolit, cu parul prins intr'un coc mic si blond spre roscat, ochii mari si verzi... si o suvita de culoarea neagra spre mov
|
|||
|
31 Jul 2008, 17:07
|||
|
|||
|
uu, suna bineeee
cred ca preferi sa porti mai mult fuste decat pantaloni ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
|
31 Jul 2008, 18:05
|||
|
|||
|
Imi imaginez k eshti aia din semnatura adik mereu .. knd vad asa imi imaginez
|
|||
|
31 Jul 2008, 18:07
|||
|
|||
|
pai, cred ca esti super de treaba si desteapta
![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
|
02 Aug 2008, 01:53
|||
|
|||
|
vai
you make me blush Si mie mi se pare ca esti tare, deoarece canti la pian .. si asta este thare.. bineinteles ca si eu cant la pian ; si am fost si la Olimpiada.. da-i nenica bataie cu laudatul Asa mi se pare ca esti draguta
|
|||
|
02 Aug 2008, 16:20
|||
|
|||
|
thanks, thanks.
pai, cred ca iti plac ochii albastri ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

![[Image: newhbp.png]](http://i142.photobucket.com/albums/r99/killmenow23/newhbp.png)

si o suvita de culoarea neagra spre mov

![[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]](http://img687.imageshack.us/img687/9192/tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif)

you make me blush
si am fost si la Olimpiada.. da-i nenica bataie cu laudatul Asa mi se pare ca esti draguta