Dark Night [+16]
|
15 Dec 2010, 19:38
|||
|
|||
Iubire, ce pot spune mai mult decat ceea ce a zis, draga ta picatura de apa, Cryss. Ficul tau e genial, iar cand l-am citit aratam cam asa o.O WHAT?!? Asta e iubita mea? Asta e fata de care m-am indragostit?!? Apoi mi-am zis:normal ca e ea! Iar asta din doua motive:
1) Stii ca cei ce seamana se aduna, iar daca tu esti iubita mea, e normal ca si tu sa ai un talent extraordinar(cam ca mine) si 2)(revenind un pic cu picioarele pe pamant) Am gasit cateva greseli de ortografie ![]() Quote:precum vietiile care parasesc-------> vietile se scrie cu un "i" Quote: era impodopit cu niste------> se scrie impodiBit, cu b Quote:ii numeau stele--> aici vorbesti despre perle? ca daca da atunci e le numeau. Daca nu atunci scuze Quote:Ea le ziceam pur si simplu-----> Tu sau Wikka? Quote:pe care o afisa mereu-----> pe care IL afisa mereu Quote:contunua ea cu acels zambet-----> CONTINUA ea ok? Quote:sedea tacut o foaie----> sedea TACUTA Quote:vise in cuti mult---> Cutii e cu doi de 'i' Quote:penele ca fulgi ilegale------> mai e asta, dar aici cred ca e pentru rima, daci nu comentez ![]() ![]() Quote:puterea aceea feminii ce le lipsea-----> ce inseamna 'feminii' ? Quote:Era imbtacata cu o bluca neagra-----> presupun ca era IMBRACATA cu o BLUZA, nu? Quote: al carui maneci----> al carei maneci, scumpo Si cam atat cu greselile gramatice, in afara de ce a mai zis Cryss. Sa stii ca imi place foarte tare si ficul, si poezia. Mai ales ca sunt pentagrame pe acolo ![]()
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|