Hambarul bufnitelor
|
22 Oct 2007, 22:01
|||
|
|||
<< Camera secretelor a fost deschisa din nou. Inamici ai mostenitorului, feriti-va ... >>
" N-are cum ! Pur si simplu, n-are cum ! ... Nu? " zise Ginny P... Fetele nu erau in stare sa scoata un cuvant... O voce cunoscuta le rasuna ca un ecou in urechi : " Asaa... si cu asta am terminat decorul... acuma, sa vedem de costume... " Era chiar Julia... cu o caldare plina de vopsea pe care scria : " Vopsea-Imitatie >> sange " si cu pelerina patata... Se opri cand le vazu pe fete uluite.. dar incepu sa rada cu pofta... " Voi chiar ati crezut ce-am scris? Of, of, fetelor.. uitati ca nu mai e mult pana la Halloween... Flitwick m-a pus sa fac costume si un decor cat mai convingator... Hmm.. se pare ca mi-a iesit ... desigur, ideea lui Harry si a mea " " Julia... mi se facuse parul maciuca... " zise Ginny W. " Arata exact ca sangele ! " zise Kennya. " Pai.. stiu.. am facut comanda de vopsea de la o firma mai de calitate... dar tot a fost nevoie de cateva vraji ca sa semene mai bine... inclusiv o Vraja de Miros... miroase exact ca sangele ... convingator, nu? Sper sa-mi puna cel putin o nota pe asta Flitwick... " ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intalnire in Turnul Bufnitelor | Ginny Malfoy | 8 | 1,588 |
03 Jan 2009, 22:00 Last Post: Ginny Malfoy |