Just words...
|
16 Dec 2010, 23:22
|||
|
|||
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2201p15-just-words">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2201p15-just-words">conectat pentru a vedea acest link]</span>
16.XII.2010
Dear Diary
"Acelasi bar curat murdarit de minti murdare Acum ma doare ca am crezut odata in tine Ca orice indragostit vrajit ce crede in destine" Ziua de azi nu o pot caracterzia decat prin aceste cuvinte : "Boss,bossie cocalarie la maxim pe sistem turbo!" Daoud e genial Bai nu ascult eu manele dar cand am auzit asta de la daoud pur si simplu am cazut pe jos de ras si eu si colega mea Eh ce sa ii faci! nu poti comanda oamenilor sa nu asculte acele inculturi Daca ar fi dupa mine acum muzica asta era interzisa de mult! Infine. Am inghetat bine azi Frate -8 grade in Bucuresti? nu a mai fost asa frig de cand aveam eu 6 ani Ce papuci Am inghetat la propriu! Dar ma rog! vreaau vacanta! Ah da! si insfarsit ninge si pe aici a dat Maica precista Numai ca nu vreau sa fiu tavalita maine prin zapada sper sa scap ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Roses, memories and words <3 | Rosalie Vivienne Alden | 18 | 4,768 |
30 Nov 2011, 18:52 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
~Feelings speak louder than words~ | Rosalie Vivienne Alden | 43 | 6,382 |
06 Dec 2010, 17:12 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |