Cand si la ce varsta ati citit pentru prima data Harry Potter?
18 Dec 2010, 23:53
Era o zi de vara atat de torida incat daca lasai 5 minute o flare la soare se ofilea imediat.Eu ma plictiseam groasnic si cum toti prieteni mei erau in vacante pe la mare sau in tabere,eram singura si nu aveam cu cine sa ies.Mama era la slujba ei.Dupa parerea mea de copil de 12 ani era destul de plictisitor sa stai 8 ore in biblioteca,fiindca ea era,defapt este bibliotecara.
Neavand ce face m-am gandit sa ii fac o vizita,nu puteam sa o deranjez pentru ca pe acolo nu prea venea nimeni niciodata.In biblioteca era atat de racoare incat,chiar si in cea mai torida zi,simteai nevoia din cand in cand sa mai iesi din cladire,la soare pentru a te incalzi.
Am ajuns acolo cu gandul de a cauta niste reviste ale colegelor ei,in niciun caz nu ma gandeam sa deschid vreo carte.Mie nu imi placea sa citesc deloc.
Negasind nimic am inceput sa ciresc titlurite unor volume.Nimic interesant!Eram cam la 10 metri de un raft,m-am uitat la el si am vazut ceva ce imi atragea privirea, nu desluseam foarte bine scrisul,asa ca m-a grabit spre raftul acela.Cand am vazut titlul carti am impietrit.Cartea era "Harry Potter si Prizonierul din Azkaban".Eu am fost o fana Harry Potter de cand ma stiu.Pe la 6 ani am vazut prima data primul film.Si chiar daca imi citeau parintii subtitrarea am iubit acel film si acum nu imi venea sa cred ca aveam o carte Harry Potter in mana.Desi era cea mai rupta,degradata si neingrijita carte pe care o vazusem pana atunci o priveam ca pe ceea mai mare comoara a omenirii.
Am citit-o cu gandul ca altcandva pentru mine aproape toate cartile erau o prostie,dar a citi o carte Harry Potter era un vis ce credeam ca va ramane mereu la stadiul de vis!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Cand si la ce varsta ati citit pentru prima data Harry Potter? - by Georgia Harris - 18 Dec 2010, 23:53

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Cui i se datoreaza aventura mea Potter? Darkason Pain 1 1,923 22 Oct 2011, 03:34
Last Post: Valentino Gaunt
  Harry Potter Prequel Kennya Allen 2 1,879 30 Apr 2011, 01:09
Last Post: Kennya Allen
  Rezumat Harry Potter si Ordinul Pheonix James Potter 0 2,016 10 Apr 2011, 15:41
Last Post: James Potter
  Rezumat Harry Potter si Printul Semipur James Potter 0 2,510 10 Apr 2011, 15:36
Last Post: James Potter