~A new life is begining~
18 Dec 2010, 23:55
Sabri tocmai mi-a adus un bilet,mai degraba o scrisorica,desi se parea ca nu este prea incantata de asta. Ciudat,fiindca pana acum nu avea nici o treaba cand trebuia sa imi aduca ceva veti... Dar aveam sa aflu in curand si de ce a facut asta,scrisoarea era de la Porrin. Cum ??? Nici cand era la Azkaban nu puteam scapa de el ? Situatia incepea sa iasa de sub control. Ieri tocmai avusesem un soc puternic cand mama si tata mi-au spus ca una dintre cele mai bune prietene de la Hogwarts este...Sora mea. Asa ceva era imposibil, dar totusi...se pare ca se putea... Am ramas stupefiata. Probabil ca si ea a aflat.. Ginny,sora mea? De ce nu aflasem pana acum??? Mama cand a nascut-o s-a simtit atat de slabita,iar apoi micuta Ginny a fost furata de un Devorator al Mortii... Si pana la urma lasata la cineva care avea de gand sa se ingrijeasca de ea. Nici acum nu pot intelege de ce acel Devorator a lasat-o pe sora mea in pace in acel moment. Nu stiu cum va fi cand ma voi intalni cu Ginny...imi va fi greu,ii va fi si ei greu... Sa imi zica sora..In tot acest timp noi ne consideram niste bune prietene,iar acum se pare ca viata ne-a ascuns cam prea multe detalii... Oare acesta va fi un nou inceput pentru familia noastra? Avand in vedere ca mama a fost atat de fericita cand a auzit ca fetita ei,cu un an mai mica ca mine,traieste fiindca mama credea ca a murit. Dar , Doamne Ajuta nu era asa. Se pare ca multe lucruri se vor schimba in viata noastra,prea multe...
"Sabri,haide cu mine,voi avea nevoie de tine la momentul in care il voi revedea pe nemernicul de Poorin!",m-am adresat eu bufnitei mele.
Dadu aprobator din cap , desi de data asta a facut cateva mutre... Nu mi-a fost foarte greu sa intru in Azkaban. Nu stiu ce cautam eu aici...de ce il ascultasem pe Porrin,dar un lucru era sigur. Dupa cate am aflat in aceste doua zile,nu cred ca mai putea urma ceva atat de ..important. Inca nu imi revenisem de la ultima veste,speram doar ca Porrin nu va fi eliberat,altel chiar voi fi nevoita sa imi fac dreptate singura.
Si pana la urma ajunsesem in Azkaban,unde sunt prizioneri cei mai periculosi vrajitori din intreaga istorie a lumii noastre. Si totul pentru ce? Ca Porrin sa imi spuna ca el deja stia toata povestea aceasta? Ca el fusese cel care a furat-o pe sora mea la nastere...??? Omul asta avea sa mi-o plateasca scump,desi Jake nici acum nu ar fi de acord sa il ucid pe Devoratorul acesta...

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
~A new life is begining~ - by Rosalie Vivienne Alden - 18 Dec 2010, 23:55