Tigara care arde
|
19 Dec 2010, 13:11
|||
|
|||
Wow..dar ai scris ceva, nu gluma Deh, e primul capitol, introducerea..
Quote:Cadavrul unei fete zãcea sfâºiat la nici un metru de mine, fiind îngropat parþial în îngrãmãdiri stângace de pãmânt.Faþa palidã îi era încadratã de valuri dese de pãr castaniu. Ochii ei larg-deschiºi, învãluiþi de mãtasea nefiinþei, aveau o nuanþã de albastru-închis, precum reflecþiile unui lac îngheþat.Ai descris perfect..Si nu stiu ce anume ma atrage la paragraful asta. Quote:Am apucat strâns marginea pernei, înjurând în ºoaptã ºi rugând-mã în mod patetic sã nu îmi pierd cumpãtul.Yeah, ma asteptam eu la asa ceva. Btw, e cumva un vis recurent si precognitiv? Quote:În fond, cine agrea taberele pe timp de varã?Cele trei luni de vacanþã nu sunt pentru stat în nu ºtiu ce lagãr comun situat la vreo cincizeci de kilometri depãrtare de cel mai apropiat oraº.Ahaa, deci sunt la o tabara. And yeah, you're right. Quote:Oftând, am scotocit prin buzunare pânã când am dat de mica mea minune.Desigur, tigari. Quote:Buzele mi se încordaserã într-un zâmbet dur atunci când mi-am vãzut urmãritorul.Am remarcat flatatã cã mã strigase pe numele de familie. NEXT. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Untitled [ poveste cu toti cei care vor ^_^ ] | Julia Lilith Potter | 20 | 5,859 |
14 Dec 2007, 23:23 Last Post: Lyra Dust |