|
Cadouri de Craciun:)
|
|
22 Dec 2010, 00:38
|||
|
|||
|
ce ai putea sa ii cumperi unui baiat?
![]() cineva cu care ai fost putin, 2sapt. doamne innebunesc . adica e genul sportiv, ce as putea sa'i iau, gantere?/ [m'am uitat , nu sunt scumpe, dar degeaba k el merge la sala.] parfum/aftershave pnm dai cuiva pe care nu il cunosti delocO__O (nu ca eu l'as cunoaste:-j) daca i'as lua ceva in stilul meu ar fi o pereche de chiloti , sau nush in ultima instanta niste coarne de ren. adica nu merita ceva scump un tip de care te vei desparti rpd.dar asa sa fie ceva "draga mi'ai luat cadou CE FRUMOS!! si eu uite " da na... esarfa nu ca mi se pare gay;D, webcam nu ca are, casti nu ca are (si am si eu nevoie asa ca le iau si raman ale mele ), masina de spalat la care platesc prima rata nu, carti nu, masina (de jucarie)nu, totul e ori prostesc ori n'are nevoie ori scump.portmoneu e aiurea si lipsit de originalitate, manusi/ / cine se bucura de manusi? daca ar fi de dantela pt seara as mai zice da... asa un tort cu imaginea lui pe el? ce face cu un tort?/ te ingrasi si atat .si la o fata e super simplu:| ii iei o bratara si o faci fericita ![]() ASHLYN I NEED U !
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Craciun Fericit | Alice Morris | 26 | 7,697 |
26 Dec 2011, 22:29 Last Post: Jennifer L. Campbell |
|
| Voi mai credeti in Mos Craciun? | Kennya Allen | 7 | 2,307 |
22 Jan 2009, 14:25 Last Post: Sharma Sanara |