Oare un inger se poate transforma intr-un demon?
|
26 Dec 2010, 22:35
|||
|
|||
E super... scuza-mi lungul post daar...
Quote:insetata de sangeSuna super expresia, dar eu as fi zis 'razbunare' in loc de sange, si m-as fi legat intr-un alt fel de sange. Quote:O doctorita tanara,pe care toata lumea o indrageaImi faci o impresie foarte buna despre ea, asa ca nu inteleg legatura cu demonul, desi ficurile astea au mereu ele ceva special aici Quote:Acea noapte a fost cosmarul vietii ei,noaptea cand toate lucrurile din jurul ei au devenit parti din infernUuu Miroase a macelariri Quote:Dupa cateva minute cineva a venit sa o ajute,un barbat bine facut,brunet cu ochi albastri. O ridica pe Vanessa si o intreba:Smells like love ( pentru mine cam orice smells like love ). Quote:persoana noua care o inlocuieste pe Nessa va fi un demon,un demon in forma de om...Demon in forma de om... eu as fi zis: "noua Nessa va fi un demon, un demon in pielea unui om" sau "noua Nessa va fi un demon, un demon incarcat intr-o fiinta umana" sau "noua persoana care o inlocuieste pe Nessa are sa fie un demon, un demon in trupul/carnea unui om" Pur si simplu nu mi-a facut cu ochiul exprimarea ta... Quote:Saptamanile treceau pentru ea foarte rapid,nu mai cunostea notiunea timpului,isi inchidea telefonul de cate ori cei care odinioara i-au fost prieteni o suna,devenisera niste persoane inexistente.Err, nu crezi ca e putin cam exagerata ? Chiar daca i-a pierdut pe toti, e putin... deplasat. Quote:Cheile de la masina? Oare unde erau? Mda,a inceput sa se enerveze brusc pentru faptul ca nu si le gasea.Zici ca e tata. Daca nu isi gaseste ceva ca si cheile, se apuca si urla si... e paranoic. Quote:"Din acest moment va trebui sa imi joc perfect rolul!"Ahh, chiar suna tare Desi afirmatia are un ton putin... copilaresc. Quote:Aproape ca a visat moartea lui si a parintilor sai,dar nu vedea cine i-a ucis. Doar ca a fost un barbat ,unul inalt,bine facut si brunet,nu i se parea cunoscut si oricum era cu spatele. Apoi Erick i-a spus Vanessei:Uuuh, suna tare... Si ce sa zic ? Cam asta e tot ce voiam sa zic, e super ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Inger cu Aripi Negre | Isabelle Smith | 2 | 1,506 |
31 Dec 2010, 18:50 Last Post: Isabelle Smith |
|
Intr-o zi de nedescris | Sisis Roxamburg | 2 | 1,507 |
14 Dec 2010, 16:59 Last Post: Aylee L. Lovel |
|
O picatura de sange intr'un pahar de apa | Ginny Malfoy | 65 | 13,980 |