O zi ca oricare alta?
01 Jan 2011, 15:19
[color=indigo]De cand am ajuns aici ma intreb intruna :"De ce eu?"nici macar eu nu stiu de ce mi se intampla aceste lucruri numai mie.Aceeasi intrebare mi-o puneam si astazi cand ma uitam la cerul innorat si mohorat.Deodat il simt pe Quentin-sarplele meu urcandumi-se pe spate.Isi pune capul pe umarul meu si imi mangaie aripile cu coada.El stie intotdeauna sa ma faca sa ma simt mai bine.Acum imi dau seama ca nu a fost asa de rea saptamna asta.Motivele?Am fost sortata la Viperini(lui tata nu-i va placea asta) ,nimeni nu s-a uitat ciudat la mine(din cate am vazut eu) ,il am pe Quentin cu mine si... cam atat ,dar pentru mine e deajuns.De cand am ajuns aici am o dotrinta nestapanita de a asculta muzica mea pe walkman(multumesc unchiule Manny ca mi l-ai cumparat de la Incuiati) si de a ma plimba pe malul lacului bucuranduma de vantul care imi bate in par asa ca m-am imbracat in hainelemele de hoinarit am inhatat walkmanul si am iesit afara,erau in jur de 3-4 grade afara si o atmosfera apasatoare exact cum imi placea mie .M-a indreptam cu pasi marunti spre lac fredonand
"I never knew I had a dream
Until that dream was you
When I look into your eyes
The sky's a different blue
Cross my heart I wear no disguise
If I tried, you'd make believe
That you believed my lies "
Era o melodie minunata care ma facea sa zambesc intotdeauna.Am ajuns la lac si m-am gandit s-ai dau un ocol.Calc pe pamantul moale si ud,imi strang mai bine aripile sub tricou si vantul imi mangaie chipul.Ziua acesta devine din ce in ce mai buna.

Slytherin Forever

[Image: slytherinsbadboybanner.gif]

[Image: slytherinmyantidrug.jpg]

I never knew I had a dream

Until that dream was you

When I look into your eyes

The sky's a different blue

Cross my heart I wear no disguise

If I tried, you'd make believe

That you believed my lies
Find all posts by this user
Quote this message in a reply