"Scary.mirror"
|
02 Jan 2011, 18:30
|||
|
|||
Rosalie incerca sa ma incurajeze dar nu stiam ce ma apucase sa plang acuma,starea mea se schimba din secunda in secunda de la Tristete.Fericire.Iubire.Speriata.Furioasa.”Ce se intampla cu mine?”am tipat in mintea mea.Rosalie se invartea agitate prin camera uitandu.se urat la aceea oglinda,ma impinse afara din camera trantindu.ma de peretele holului.Ma uitam in jurul meu revenindu.mi la starea de fericire.Ma uitam la Rose care era pe mine.De ce facuse asa ceva tocmai pentru mine?
-Hei esti in regula?Oglinda aia are ceva cu tine!Te comporti tare ciudat cand esti in camera cu chestia aceia.Puse accentual pe chestie de parca era un gunoi. -Da sunt in regula.Am dat.o la o parte pe Rosalie ducandu.ma inapoi in camera oglinzii.Rose imi prinse mana. -Nu iti face griji ma duc sa imi iau chitara nu pot sa o las aicii.Am intrat,pasind usor pe podea luandu.mi chitara si lasand mana sa mangaie oglinda mergand catre Rosalie care ma astepta pe coridor speriata. Urmatoarea noapte.Rose dasbuzna in camera oglinzi si incepu sa spuna agitata niste citate dintr.o carte de la biblioteca scolii. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
you're my reflection in the mirror | Kurt F. Malfoy | 20 | 3,285 |
26 Dec 2011, 16:09 Last Post: Kurt F. Malfoy |