A sign of death
|
03 Jan 2011, 13:13
|||
|
|||
" - Mai, mai, mai! Daca nu sunt chiar minunatele domnite! Andrews! Snow! O onoare sa va vad din nou! Nu ne-am intalnit de mult timp, Ema" vorbi acesta cu o voce harsaita, tonul sau gretos de dulce facandu-ma sa ma stramb.
" - O duci bine, nu-i asa?" Am avut grija ca fata mea sa nu tradeze vreun sentiment cand l-am intrebat. De data asta, va fi diferit. Nu va detine controlul, caci si eu imi facusem temele. Citisem multe dintre cartile de profil ale surorii mele si stiam cum sa ma port fara sa ma dau de gol. " - Ei... Intotdeauna se poate mai bine" flecari din mana, aratand interiorul celulei. " E putin cam... stramt aici." " - Pacat, nu?" Ochii mi se ingustara vizibil. Deveneam dezgustata de comportamentul sau. Parca eram trei amici vechi, unul facuse o prostie si intrase 'la racoare', iar ceilalti doi il vizitau, ca sa nu fie prea trist. Dar situatia era diferita in cazul acesta. Vorbele noastre erau insotite de sarcasm, iar el umbla cu dulcegarii. Nu erau menite sa ne miste inima, stiam asta. Era doar o forma de a-si arata ura profunda pentru noi. Dar nici asta nu ma afecta. De parca eu as simti altceva! ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Death is everywhere | Odette B. Malfoy | 15 | 4,688 |
18 Jan 2012, 15:53 Last Post: Jennifer L. Campbell |
|
The game with death. | Robert Eric Smith | 15 | 3,611 |
28 Sep 2011, 10:52 Last Post: Veronique A. Dupont |