Looking for Revenge
|
07 Jan 2011, 21:46
|||
|
|||
Lisa zambi, privindu’si verisoara. Nu auzise de jocul asta.
“-Deci..hai sa iti explic” chicoti Bell. “-Ai face bine” murmura Lisa, zambind. “-Spui ceva..gen, eu nu am facut niciodata asta..dar acel lucru trebuie sa fie adevarat” spuse cercetasa. “-Hmm, pare amuzant” chicoti fata. “-Dap..se pot afla secrete socante” chicoti Bell. “-Ooo. Pai hai sa incepem!” se entuziasma Lisa. Se asezara pe jos, in fata focului, cu sticlele de bere-zero pe care Lisa le “luase” din bucatarie si mandarinele Bellei. “-Deci..incep eu” chicoti Lisa. “-Haide” murmura Bell, curatand o alta mandarina. “-Eu nu am mers niciodata in dormitorul baietilor” spuse fata. Bell incepu sa rada, dupa care ii intinse acesteia jumatate din mandarina. “-Eu nu am fost in fiecare seara in dormitorul baietilor” spuse ea, iar Lisa incepu sa rada. “-Vai, Bellyshor..cui faci tu asemenea vizite” chitoti aceasta. “-Parca n’ai stii” replica Bell, dandu’si ochii peste cap. # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|