A sign of death
|
08 Jan 2011, 22:04
|||
|
|||
Am urmarit-o pe Rosalie si mi-am ferit o clipa privirea de ei, aparand zambetul ascuns in ea.
Eram iar in padure, ingenuncheata langa trupul mort si alb al unicornului. Dementorii, toti Devoratorii si Porrin. Toate cuvintele aruncate, toate lacrimile si strigatele, emotiile si surpriza de a fi capabile de ceva ce nu ne reprezenta in fond. Capacitatea de a-ti arata latura rea. 'Poate ca toti avem ceva din toate Casele, nu crezi?' ma intrebase Dawn intr-o vara, cu mult timp in urma. 'Poate ca faptul ca avem ceva majoritar face Jobenul sa ne sorteze' Mi-am scuturat capul si m-am intors pe pozitie. El imi arunca o privire amarata. " - Cu mult timp in urma" m-am indreptat spre el. " Erai in curtea noastra." " - Dawn te apara, nu-i?" ma intreba el, fapt ce m-a facut sa ma intreb de cate ori fusese de fapt. " - Care era misiunea ta?" " - Stiam ca vei ajunge la Hogwarts, ca toti ceilalti." " - Nu vad legatura." " - Desigur, Snow. Nu acum. Dar vedeti voi, toate acele intamplari... Nu au fost deloc intamplatoare" Am ridicat din sprancene si m-am uitat la Rose. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Death is everywhere | Odette B. Malfoy | 15 | 4,641 |
18 Jan 2012, 15:53 Last Post: Jennifer L. Campbell |
|
The game with death. | Robert Eric Smith | 15 | 3,540 |
28 Sep 2011, 10:52 Last Post: Veronique A. Dupont |