Thread Closed 
Removing the ghosts of the past
08 Jan 2011, 23:58
Am incercat sa chicotesc la ceea ce imi spunea,insa nu am reusit decat sa zambesc melancolic amintindu-mi cum au fost primele nopti dupa moartea lui Jake: groaznice. Il visam intruna,il simteam aproape,langa mine. Erau momente cand ma trezeam si nu il vedeam langa mine izbucneam in plans si nu ma mai puteam opri o buna bucata de timp. Da,intr-adevar acele au fost cele mai oribile zile,absolut un calvar,atunci nu aveam pe nimeni aproape , langa mine. Nici familia,nici prietenii,nu acceptam nimic si pe nimeni in jurul meu si ce era cel mai rau: nu constientizasem ca Jake pur si simplu nu mai era. Mi-am mutat privirea catre Bell dupa care i-am spus pe aceeasi voce calma,linistita si care ascundea multa suferinta:

"Da,e normal. Daca a fost foarte apropiat de tine... Sa stii ca la inceput si eu credeam ca innebunesc,dar apoi mi-am dat seama ca nu e asa. Pur si simplu l-am iubit prea mult ca sa il las sa plece asa dintr-o data. Nu putea sa devina o simpla amintire imediat dupa ce a murit,nici macar acum nu e o simpla amintire. Este o bucatica rupta din sufletu' meu...!"

Stiam ca ma intelege,de aceea ii povesteam atat de multe lucruri.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Removing the ghosts of the past - by Rosalie Vivienne Alden - 08 Jan 2011, 23:58

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Walking amongst the ghosts. Isolde du Maurier 1 1,877 26 Dec 2012, 00:56
Last Post: Deborah Petrova
  Forgeting the past Aleksandra D'Arques 32 5,513 12 Jul 2012, 15:44
Last Post: Aleksandra D'Arques
  Misguided Ghosts Bell Evans 12 3,668 06 Oct 2011, 20:08
Last Post: Evelyn Steel
  The past still hurts Lylith Anne Campbell 8 1,913 04 Jul 2011, 19:17
Last Post: Lylith Anne Campbell
  Ghosts of the Past Bell Evans 33 5,898 21 Feb 2011, 17:51
Last Post: Raizen Isildur