Revederea din codru
|
10 Jan 2011, 22:28
|||
|
|||
Am simtit o mana care ma indemna sa ma trezesc.Am incercat sa o ignor,insa aceasta devenea din ce in ce mai enervanta asa ca a trebuit sa imi deschid ochii.Inaintea mea Jasper parea destul de nervos incercand sa ma readuca in lumea reala.Auzisem tipetele lui Jasper chiar din birou,insa am incercat sa nu le bag in seama gandindu-ma ca cea ce nu stiu nu ma poate afecta.M-am ridicat brusc in momentul in care usa se tranti de perete am incercat sa imi dau seama cine produse zgomotul,insa intunericul din camera nu ma lasa.Am cautat bagheta nelinistita pe noptiera agitandu-ma deoarece aceasta lipsea.
"Jasper unde imi este bagheta!"Am inceput sa ma agit din ce in ce mai tare. "Stai linistita,a ramas in roba,insa trebuie sa te trezesti am nevoie de ajutorul tau!"Mi-a spus cautandu-mi roba prin camera.M-am ridicat dandu-mi seama ca eram imbracata intr-o camasa de noapte foarte subtire.Am simtit cum sangele mi se aduna in obraji in momentul in care acesta ma fixa cu privirea din cap pana in picioare.Isi ceru scuze aruncadu-mi perechia de blugi si ploverul albastru ramand cu spatele in momentul in care ma schimbam. "Sunt gata,insa va trebuii sa imi povestesti totul,fiindca mi-ai promis!"I-am zis privindu-l plina de interes. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|