Rain.fell.
|
11 Jan 2011, 20:40
|||
|
|||
Rain.Fell. Am simtit cum nu mai puteam sa respir in scoala de atata stres si alte lucruri nu tocmai importante.Asa ca am iesit putin din scoala alergand cat mai departe de tot stresul,cand am ajuns langa o padure m-am oprit imediat stiam ca este o padure interzisa si nu aveai voie sa intri asa ca m-am uitat in jurul meu sa ma asigur ca nimeni nu o sa ma prinda.Dar simteam cum sunt privita chiar acuma am mai simtit asta cu fantomele dar nu mai eram in castel „Poate e din cauza frici”mi-a trecut mie prin minte asa ca mi-am continuat drumul alergand printre copacii dand la o parte toate crengile din fata mea.M-am trantit la trunchiul unui copac inalt si batran care radacinile acestuia ieseau din pamant.”Aici e bine”Gafaiam de oboseala si de frica sa nu fiu prinsa.Zgomote.M-am intors usor dupa trunchiul copacului vazand o silueta dupa un copac care se misca dans la o parte niste crengi.M-am trantit inapoi langa trunchi din roba mi-am scos bagheta mea iesind in intampinarea persoanei.”Ghinion ori cine oi fi ca te-ai pus cu mine”
-Stupefy!nu am indreptat catre umbra,chiar nu aveam intenti de a rani pe cinevamam atacat o piatra care avuse ghinonul sa se afle chiar in fata mea.Frica nu mai exista. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Stand in the rain | Rosemarie E. Hathway | 13 | 2,909 |
15 Aug 2012, 21:58 Last Post: Sofia L. Leyden |
|
`Rain.[^] | Rachelle Hathaway | 58 | 7,912 |
14 Mar 2011, 00:54 Last Post: Rachelle Hathaway |
|
*Purple Rain* | Layla Wong | 16 | 3,674 |