Rain.fell.
|
12 Jan 2011, 20:06
|||
|
|||
-Ei,ce ai rezolvat...Ati cantat impreuna sau asteptati un mare spectacol?aceasta era intrebarea pe care mi-o adresase si pe care ma facu sa tresar.M-am gandit mult dar nu stiam de ce nu puteam sa raspund cu “Da” sau “Nu” imediat la ce trebuia sa ma gandesc eu asa de mult.Dupa un minuta i-am raspuns si eu la intrebare:
-Ah..ih..pai nu chiar..nici macar nu am vorbit cu el,am spus eu inrosindu-ma “Penibil”inca nu il vazusem prin scoala si asa ce aveam sa ii spun.Mai bine o las balta.Mai bine sufar asa am facut toata viata m-am obijnuit cu asta.Am expirat si inspirit profund de vreo cateva ori,ma durea si capul ingrozitor. Timp de vreo cateva zile ma durea incontinuu,poate era din cauza noi prietene Kendra care imi aducea aminte de mine cand eram mica,ori din cauza orelor desi mi s-ar parea ciudat deoarece chiar le iubeam ori in cel mai rau caz chestia cu dragoste. -Tu cum o mai duci?am cascat eu de oboseala poate aveam sa dorm in noaptea asta aici cine stie.M-am trantit pe pamantul plin cu frunze din padure,erau reci si umede dar nu imi pasa din cauza oboseli.Rose incerca sa ma trezeasca miscandu-ma usor de brat. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Stand in the rain | Rosemarie E. Hathway | 13 | 2,945 |
15 Aug 2012, 21:58 Last Post: Sofia L. Leyden |
|
`Rain.[^] | Rachelle Hathaway | 58 | 7,969 |
14 Mar 2011, 00:54 Last Post: Rachelle Hathaway |
|
*Purple Rain* | Layla Wong | 16 | 3,700 |