Rain.fell.
|
13 Jan 2011, 21:20
|||
|
|||
-Mai nimic,tot cu problemele mele de obicei.!spuse Rose putin obosita.
Am inchis ochii gandindu-ma la niste vise,momente frumoase ma concentram atat de mult incat imaginea care tocmai se stabilise in mintea mea se deregla precum un televizor stricat. ~Viziune~ “M-am trezit in padurea interzisa impreuna cu Rosalie,era imbracata cu aceleasi haine doar ca era murdara de noroi incercand sa se ridice din rasputeri de pe pamant.Expirand si inspirand.Am alergat catre ea sa o ajut” ~Realitate~ Imediat ce avusem aceasta viziune m-am ridicat de pe pamant speriata,mai avusem asemenea experienete cand eram mai mica dar mama ma tot enerva “Nu este nimica esti doar racita”.Cand era luna plina.Se intampla sa vad ceva care e indeplinea.Ciudata eram strigata de copii din cauza acestor experiente,le povesteam copiilor cea ce vedeam si cand vedeau ca se intampla fugeau de mine spunad ca sunt o vrajitoare..De aici cosmarul a inceput.Rose vazu reactia mea intrebandu-ma: Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Stand in the rain | Rosemarie E. Hathway | 13 | 2,949 |
15 Aug 2012, 21:58 Last Post: Sofia L. Leyden |
|
`Rain.[^] | Rachelle Hathaway | 58 | 7,993 |
14 Mar 2011, 00:54 Last Post: Rachelle Hathaway |
|
*Purple Rain* | Layla Wong | 16 | 3,712 |