Rain.fell.
|
14 Jan 2011, 13:11
|||
|
|||
Am ascultat cu mare atentie ceea ce mi-a spus Tamara. Mi se parea ca se pricepea la Previziuni despre Viitor , dar aveam sa aflu ce insemna aceasta previziune,fiindca una buna nu prea cred ca era. Oare era adevarata? Mi-am dus mana la gura facandu-i semn sa stea in liniste cateva secunde. Aceasta dadu aprobator din cap si am inchis incet si discret ochii.
Am vazut ceva asemanator cu ceea ce mi-a spus mai devreme. Am deschis ochii atat de brusc incat am facut-o pe Tammy sa tresara. Mi-am indreptat privirea catre ea si i-am spus: "Nu e de bine,nu e deloc de bine. Suntem urmarite ...de un grup de Devoratori. Nu stiu daca ne urmaresc pe noi,insa acum problema nu este aceasta, ci faptul ca vom pati ce ai vazut tu in previziunea ta si nu numai atat. Acum ar trebui sa te felicit ca te descurci la previziuni,dar o voi face cu alta ocazie. In acest moment trebuie sa plecam de aici.!" Oare trebuia sa alergam mai adanc in padure sau sa ne intoarcem? Cred ca ar trebui sa ne adapostim dupa niste copaci mai indepartati... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Stand in the rain | Rosemarie E. Hathway | 13 | 2,913 |
15 Aug 2012, 21:58 Last Post: Sofia L. Leyden |
|
`Rain.[^] | Rachelle Hathaway | 58 | 7,916 |
14 Mar 2011, 00:54 Last Post: Rachelle Hathaway |
|
*Purple Rain* | Layla Wong | 16 | 3,674 |