Just let me try.
|
14 Jan 2011, 19:13
|||
|
|||
Ascultasem intrebarea lui Alice si nu aveam cum sa nu imi amintesc ceva foarte trist,inceputul unor serii de nenorociri...Atunci il cunoscusem direct pe cel care l-a ucis pe Jake,care a furat-o pe sora mea,care l-a atacat pe tatal meu,care mi-a ucis puma...Multe momente triste din viata mea se rezuma la el fiindca el le-a provocat. Am lasat gandurile mele deoparte deoarece am observat ca Astropufa astepta un raspuns din partea mea. Mi-am mutat privirea catre ea si am raspuns:
"Cum sa nu imi placa? Stii...cand am venit prima data in Padurea Intunecata lumea imi spunea ca sunt creaturi oribile..insa unicornii sunt niste fiinte absolut minunate..Dar am o amintire atat de trista cu unul dintre ei...Stii ca ti-am povestit de Porrin...el ucise un unicorn si cand m-am dus cu Ema in padure l-am gasit pe acel unicorn acolo...fara sa poata respirea...acel 'om' i-a luat dreptul de viata...Am fost atat de trista atunci. Eu admir mult unicornii,,,ba chiar am si mangaiat unul , nu sunt deloc salbatici cum se zvoneste!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|