Rain.fell.
|
16 Jan 2011, 16:48
|||
|
|||
Am ascultat cu atentie cea ce spunea Rosalie simtind cum frica ma afecta si mai mult cand auzisem ca cinci Devoratori sau chiar mai multi vor veni,cum ca va fii o lupta.Acum imi doream sa nu fi avut aceea viziune stupida sau sa fii venit aici in padure pentru a ma linistii acum aveam sa fiu si mai stresata ca inainte de a veni aici.Mi-am adus aminte cand eram in camera Oglinzi lui Erised vazusem un dementor,nu putea fi o coincident ape oglinda scria “
“Erised stra ehru oyt ube cafru oyt on woshi” care insemna “Nu iti arat fata ci dorinta inimii” auzisem cum multi elevii vazuse ceva in oglinda iar ceea ce vedeau chiar se indeplinea.Oare tot ceea ce am vazut in oglinda se va indeplinii,oare dorinta lui Rosalie de al vedea pe iubitul ei se va indeplini vreodata. -Ce facem acuma?am inceput eu sa plang,agitandu-ma,am apucat bagheta tinand-o foarte strans gandindu-ma la mii si mii de vraji de atac.Daca avea sa mor aici in lupta fara sa imi iau adio de la parintii mei.Gandeam negativ. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Stand in the rain | Rosemarie E. Hathway | 13 | 2,937 |
15 Aug 2012, 21:58 Last Post: Sofia L. Leyden |
|
`Rain.[^] | Rachelle Hathaway | 58 | 7,939 |
14 Mar 2011, 00:54 Last Post: Rachelle Hathaway |
|
*Purple Rain* | Layla Wong | 16 | 3,688 |