Searching for hidden answers
16 Jan 2011, 21:03
Abia facusem cativa pasi in Ministerul Magiei si mi-am scos bagheta la vedere. Simteam nevoia sa o am aproape fiindca niciodata nu se stie ce ma poate astepta . Cizmele mele faceau putin zgomot la fiecare pas pe care il faceam inainte,iar roba mea parea luata de vant in timp ce mergeam. Inca ma intrebam ce cautam la Minister. Nu stiam de ce,dar aici voi afla raspunsul,aici voi afla mai multe despre viata lui Porrin,despre familia lui. In fond,in afara de faptul ca era un ucigas nu stiam mare lucru. Orice voi afla imi va fi de folos in planul de a il distruge. In ultimul timp devenise ceva esential in viata mea sa ma lupt cu el,sa il urmaresc,pratic faceam parte dintr-o alergatura continua... Imi era greu,dar nu aveam sa ma las atat de usor. Cel care a furat-o pe sora mea cand era doar un copil lipsit de aparare,cel care l-a ucis pe Jake , cel care mi-a ranit tatal...nu avea cum sa scape asa.

Eram prea cufundata in propriile-mi ganduri si nu am sesizat ca m-am lovit de o persoana.
"Rosalie? De la Hogwarts?",rostise aceea voce. Mi-am dat seama imediat ca este o voce de baiat. Mi-am ridicat privirea si am spus putin cam rusinata datorita incidentului de mai devreme:
"Imi pare rau..."
Cand am observat mai bine cine statea in fata mea am ramas uimita . Mi-am dres glasul si am rostit:
"Raizen? Fostul profesor de "Aparare contra magiei negre?"

Nu eram sigura ca intr-adevar era el,dar aveam o mica banuiala...Mi-am pus bagheta inapoi in roba dandu-mi seama ca nu am nevoie de ea acum.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Searching for hidden answers - by Rosalie Vivienne Alden - 16 Jan 2011, 21:03