Rain.fell.
|
22 Jan 2011, 12:38
|||
|
|||
-Nu stiu,chiar nu stiu...asteptam..sau ..nu stiu!o vedeam pe Rosalie cum avea ochii inlacrimatii,se vedea ca ii este frica si ca nu ar vrea deloc sa lupte impotriva devoratorilor.Tot gafanind vedeam in fata mea niste imagini,cu mine,cu niste copii,le stiam chipul,erau...
~Gandurile Tamarei.~ "Nu vreau mi-e frica"eram eu doar ca mai mica si cu lacrimi in ochii,eram in Lumea Incuiatilor,vedeam un bloc urias dar vechii cu geamuri sparte si graffiti peste tot,plangeam dupa o cutie de carton. -Unde esti Tamara?se auzeau niste vocii de copii,care imi erau tare cunoscute.Nu te poti ascunde de noi,rase acele vocii.Ma ghemuiam si mai mult in colt unde painejenii incepu sa se urce pe mine,pe mana mea dar imi era mai frica de acei copii decat de niste insecte.Un zgomot puternic se produse langa urechea mea,cutiia disparuse,in jurul meu cinci baietii unde si o fata se uitau la mine cu zambetul pe buze.Erau copii care stateau pe langa blocul meu. -Lasa-ma in pace nu ti-am facut nimica,am soptit eu plangand de spaima sa nu patesc ceva erau mai mari ca mine,eu eram doar o papusa de carpa in mainile lor.Unul dintre baietii ma smulse cu forta de bluza ducandu-ma catre un gard pe care scria "Nu intra caine rau!"in aceea curte se afla o mingea,a baietilor. -Tu Tamara sau cum te-o fii chemanda pe tine,ma trase de par,te vei duce in curte pentru a ne lua mingea ai intales?ma stranse si mai rau trandindu-ma puternic de gard.Sau iti este frica de un biet catel?rase ~Sfarsit.~ Cand se termina toata acest spectacol,nu imi dadusem seama ca strangeam cu putere o bucata din trunchiul copacului care se rupse in mii si mii de bucatii in mana mea.Am dat cu pumnul in copac acesta incepu sa vibreze la atingerea mea inclinandu-se intr-o parte.M-am ridicam usor de pe pamant cautand bagheta prin roba mea,mergeam prin padure in cautarea acelor ciudatenii. "Fricoas-o,fricoas-o"se auzeau vocii in capul meu.De nervi am inceput sa tip: -Aratati-va ciudateniilor!Uitasem complet de Rose. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Stand in the rain | Rosemarie E. Hathway | 13 | 2,969 |
15 Aug 2012, 21:58 Last Post: Sofia L. Leyden |
|
`Rain.[^] | Rachelle Hathaway | 58 | 8,055 |
14 Mar 2011, 00:54 Last Post: Rachelle Hathaway |
|
*Purple Rain* | Layla Wong | 16 | 3,723 |