Rain.fell.
|
22 Jan 2011, 14:39
|||
|
|||
"Moarte.Trebuie sa moara,orcine imi sta in cale,nu mai vreau sa fiu jucaria nimanui,de ce,de ce?Trebuie sa ii distrug,macar de atata sunt in stare.Pot sa o fac numai sunt un nimic."Am starns cu putere bagheta gandindu-ma la niste vraji de atac pe care le invatasem la orele de curs.Cand i-am auzit vocea lui Rosalie langa mine imbratisandu-ma.
-Stai linistita,nu mai esti acolo! In aceasta lume ai prieteni adevarati!Cand am auzit prietenii mi s-au inmuiat picioarele cazand pe jos in genuchii parca revenindu-mi dintr-un cosmar,poate eram posedata. -Din aceasta cauza ar trebui sa infrunt orice demon care imi apare in fata,nu imi pasa daca mor,am soptit ultimul cuvant.M-am ridicat usor incepand sa ma plimb prin padure alungand din minte orice avea legatura cu o lupta.In jurul nostru se auzeau fosnete,vantul batea facand frunzele copaciilor sa scoata sunete infricosaoare chiar si tufisurile si chiar forma lor te facea sa crezi ca faci parte dintr-un film cu fantome.M-am oprit brusc pentru a privii un copac,pe trunchi erau niste desene facute de altii elevi ai scolii,era minunat sa le privestii.Uitandu-ma la copac si atingand desenele,un tipat ma facu sa tresar alarmandu-ma.Credeam ca urmeaza lupta contra dementorului.Stiam vraja "Patronus"singura vraja care ii poate alunga.Si sigur o voi folosii impotriva lor. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Stand in the rain | Rosemarie E. Hathway | 13 | 2,947 |
15 Aug 2012, 21:58 Last Post: Sofia L. Leyden |
|
`Rain.[^] | Rachelle Hathaway | 58 | 7,981 |
14 Mar 2011, 00:54 Last Post: Rachelle Hathaway |
|
*Purple Rain* | Layla Wong | 16 | 3,703 |