Rain.fell.
|
23 Jan 2011, 20:52
|||
|
|||
-Dementor!tipa Rosalie la auzul fosnetelor produse de copacii si tufisuri precum si de tipatul acela asurzitor.Am strans-o puternic de mana pe Rose asteptand sa vina la noi aceea ciudatenie pentru a o ucide chiar eu.Dar ceva din ceea ce nu doream sa vad imi aparu in fata ochilor,chiar dupa copacul plin cu desene ale elevilor Hogwarts-ului se ivi un..un dementor.Era gri,acoperit cu roba,nu avea gura nici nas nici urechi doar o gura proieminenta din care scotea acele tipete.Era infricosator de urat.M-am retras usor in spate pas cu pas impreuna cu Rose de mana.Era urias cu mult mai mare decat noi,paream niste jucarii in fata lui dar asta nu ma facea sa nu lupt impotriva acestiu dementor.Am cautat bagheta prin roba mea,cand am gasit-o am strans-o puternic scotand-o afara.
-Patronus!am strigat eu,un leopard iesi din bagheta mea,era albastru,cat dementorul de inalt acesta incepu sa urle si batea cu piciorul in pamant parea furios.Era prima oara cand foloseam vraja pe cineva. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Stand in the rain | Rosemarie E. Hathway | 13 | 2,913 |
15 Aug 2012, 21:58 Last Post: Sofia L. Leyden |
|
`Rain.[^] | Rachelle Hathaway | 58 | 7,916 |
14 Mar 2011, 00:54 Last Post: Rachelle Hathaway |
|
*Purple Rain* | Layla Wong | 16 | 3,674 |