Lectia VIII
|
02 Feb 2011, 13:51
|||
|
|||
Am observat intrebarile elevilor asa ca m-am hotarat sa le raspund cand intr-un final mi-au dat ocazia:
"Jessica..De obicei un vis dureaza cinci minute,dar nu este nimic sigur. Depinde de persoana,de tipul visului..si Crystal avea dreptate in mare parte in ceea ce a spus. Dupa cum am zis pana acum: nu este nimic 'batut in cuie'. 10 puncte Astropufilor. Acum sa ii raspund la Crystal: o definitie clara ar fi: Este o experinþã extracorporalã obþinutã fie în starea de veghe, fie prin visare lucidã sau prin meditatie profundã. Nu cred ca este un lucru care se poate 'invata' teoretic. Este ceva care are legatura mai mult cu paranormalul'. Si oricine poate sa creada in asa ceva sau pur si simplu sa prefere sa dezminta. 15 puncte Cercetasilor. Rose: Unii Incuiati chiar practica Tarotul. Unii cred,altii nu. Tarotul este specific si noua si lor fiindca este un fel de traditie preluata din 'mosi-stramosi'. 10 puncte Ochilor-de-Soim. Amelia: teama de a nu putea duce la sfarsit o actiune, teama de a-ti asuma unele actiuni personale, teama de urmpri ale unor decizii, noi oportunitati, noi orizonturi ce pot aparea, nevoia de a renunta la o anumita atitudine ce nu se mai dovedeste a fi eficienta. 10 puncte Viperinilor. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|